Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Smink nélkül a strandon?

Csajok! Smink nélkül a strandon?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatok?Nem vagyok ronda smink nélkül,de már annyira hozzászoktam.

Nem érzitek magatokat rosszul?Persze nem rontja el a nyaralást,de azért hiányozni fog.

Esetleg valami vízálló szemceruza ötlet?:D

22

2011. aug. 18. 14:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Bikinis csajok sétálnak és csak a szemüket foglya nézni a barátod...nah hagyd már...

Ha mégis lesznek jó csajok amiken ráadásul alig van ruha inkább a seggük a mellük meg a többi az arcra csak később téved a tekintet már a tudosok is vizsgálták a jelenséget sajna így van...

2011. aug. 18. 14:59
 12/29 A kérdező kommentje:
rakni*
2011. aug. 18. 15:00
 13/29 A kérdező kommentje:
Ó hát akkor jó,mert nincs problémám a testemmel.Meg ez a napszemüveg ötlet nem is rossz;)
2011. aug. 18. 15:01
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakin mindíg sok smink van és amúgy ronda néküle akkor megszokták...de a barátod gondolom már látott smink nélkül...és gondolom úgy se talált rondának...

Jajj csak egyszer látnál bele a pasik fejébe és észrevennéd hogy a strandon nincs más csak fehér zaj és néha egy-egy "hhú de jó segg" meg "hú de jó mell" elúszik a képernyőn...

De melyik férfi fejében úszik ez az hogy "hú de jó smink"? xD

Esetleg az hogy "zacskó a fejre és dugom"...

2011. aug. 18. 15:02
 15/29 A kérdező kommentje:

:D Nem kell zacskó azért.

Na jolvan,akkor lesza*rom,nem lesz smink.

2011. aug. 18. 15:05
 16/29 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ!:)
2011. aug. 18. 15:06
 17/29 anonim ***** válasza:
Akkor ott a kompromisszum, hogy nem mész a víz alá és kifested magad. De szerintem a pasidat jobban zavarná, ha a barátnője vinnyog a strandon, hogy leázik a sminkje mint az, hogy nincs kiemelve a szeme:D
2011. aug. 18. 15:06
 18/29 anonim ***** válasza:
nyáron alapból nem sminkelek mindig, strandra meg azért megyek, hogy pancsoljak a vízben. így lehet választani:vagy víz vagy smink. én inkább az elöbbit választanám.
2011. aug. 18. 15:08
 19/29 anonim ***** válasza:
Vagy pedig menj el kozmetikushoz, hogy fesse be tartósan a szemöldököd és a szempillád. Az valamennyit talán dobhat rajtad, és újdonságként hat, ha úgy még nem látott a pasid. De a napszemüveg is nagyon jó ötlet. :)
2011. aug. 18. 15:18
 20/29 A kérdező kommentje:

3éve élünk együtt,úgyhogy Ő már látott minden helyzetben:)

ez is jó ötlet,megnézem van-e szemöldökfesték itthon.

2011. aug. 18. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!