Mennyi idő alatt fogy el a parfümöd?
Figyelt kérdés
Én egy 30ml-es parfümöt 2-3 hét alatt elfújok, pedig ált. drágát veszek, és csak reggel használom, az 50ml-es is elfogy egy hónap alatt.2011. aug. 16. 17:27
1/5 anonim válasza:
Jézusom... Mit takar az hogy drágát? Honnan veszel parfümöt és milyet?
Nekem volt olyan, hogy 30 ml egy évig elég volt, pedig szinte minden nap használtam....
2/5 anonim válasza:
Igaza van az első kommentelőnek .Rendeltem az Avontól egy Incandessence parfümöt 50Ml. S lassan itt lesz hogy másfél éve hogy megvan.Pedig én is ritkán használom, de egyszer fújok magamra.
3/5 A kérdező kommentje:
A drága...drága pl. moschino, vagy escada eredeti parfüm, 15000FT-ért kb. persze változó, van, hogy neten olcsóbbért hozzá lehet jutni, de van, hogy drágább. Attól függ melyik ugye bár. Én azt hittem normális, hogy ennyi idő alatt elfogy, nem szoktam parfümfelhőben úszni, csak normálisan érezni az illatát, és nem csak netről veszek mielőtt az lenne, hogy hamis, van a douglas-ból is, meg más parfümériából is parfümöm.
2011. aug. 17. 16:00
4/5 anonim válasza:
nyugi normális dolog hogy elfújod.. én is elfujkálom 3-4 hét alatt és én se a legolcsóbbat veszem...akinek egy 30ml-s elég egy egész évig hátnem tudom... az szerintem mintha nem is használna XD
5/5 anonim válasza:
Mennyit fújtok ti magatokra? Nekem általában 2 fújás reggel, néha pici még a csuklómra, és rendesen érződik, órákon keresztül. Első voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!