Hány ml-es parfümöd van? Mennyi idő alatt fogy el és melyik a kedvenced?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 09:49
1/13 anonim válasza:
100ml-es van mindig. Úgy 1 évig tartanak ki, mert egyszerre 2-3 fajta van, és a kedvenceim: Fahrenheit, Paco Rabanne, Lacoste Challenge, szürke Hugo Boss, a régebbi.
2/13 anonim válasza:
7,5 ml-is,dior parfumeim vannak most!!(miss dior) a kedvencem belőle!!!kb 2-3 hétig elég 1:)
3/13 anonim válasza:
Nina Ricci, 50 ml-es.pár hónapig elég
4/13 anonim válasza:
Most vettem egy 15 ml-es Christina Aguilera By Night-ot... Nem tudom, meddig lesz elég.:-D
5/13 anonim válasza:
100ml kicsit több mint félévig elég... most mondjuk 80ml s van , de sztem azis elég sokideg elég lesz, a jó parfümökből nem kell olyan sokat használni
8/13 anonim válasza:
Mary-Kate Olsen. háát nemtom. nemrég vettem kb 1-1,5 hónapja és 1/4ede van meg
9/13 anonim válasza:
jaa, és lemaradt h 50 ml.és nagyon jó illata van♥
10/13 anonim válasza:
50ml-es Armani Code. Csak EAU de Parfumöt használok, mert más nem marad meg a bőrömön. kb 6-9 hónapig elég, és nyáron általában váltok, de akkor kísérletezgetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!