Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cosmopolitan, Joy esetleg...

Cosmopolitan, Joy esetleg Glamour? Neked melyik a kedvenced?

Figyelt kérdés

Melyik a kedvenc női magazinod és miért?

Egy kis közvélemény kutatás :)

2011. aug. 19. 14:23
 1/10 Darcy01 ***** válasza:

Régebben szinte mindig megvettem a Cosmot és néha a Joy-t is. De mostanában a Glamour-ra kaptam rá (kb. egy éve), ebből merítek sok ötletet az öltözködéshez.

Szóval most a Glamour:-)

2011. aug. 19. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Cosmo:) Mert nincs annyi divat benne.. persze azért van de lényegesen kevesebb mint a Joy-ban pl. Nagyon sok olyan cikk van benne ami segít különböző szituációban. Sok ötletet ad a jó szexhez;)

Szerintem minden benne van ami egy NŐNEK kell:)

2011. aug. 19. 14:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Értem :)

Egyébként csak kíváncsi vagyok a lapokra ugyanis nemrég tértem át a tini újságokról ezekre.

Úgy gondolom engem már egyáltalán nem érdekel a BravoGilr és IM. Főleg nem a kis 13-14 éves lányok "szerelmi gondja-baja".

Eddig még csak Cosmo-t és Joyt vettem,amik tetszettek.

A glamourról még nem tudok véleményt mondani :)

2011. aug. 19. 14:34
 4/10 A kérdező kommentje:

14:34!

Az biztos :)

Egyébként nem tudjátok,hogy a Joy-nak ebben a hónapban két fajta címlapja van-e?

Az előbb néztem a honlapját,és ezt találtam: [link] - itt ugyanis azt írja,hogy mindkettő szeptemberi szám.

Szokott ez így lenni,hogy két féle címlap?

2011. aug. 19. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első, amin Reese Withersopon van, az az idei (2011)es szeptemberi szám, a másik a tavalyi:D:D ezért is volt nekem olyan ismerős:P
2011. aug. 19. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:

:D

Köszönöm neked a elvilágosítást :D

2011. aug. 19. 15:29
 7/10 A kérdező kommentje:

vagyis a felvilágosítást :D

Írjatok még véleményeket :)

2011. aug. 19. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:

én 2 évig folyamatosan vettem a Joyt és a Glamourt de mostanában már kezdem unni.. kezdek áttérni az Instyle-ra:)

17l

2011. aug. 19. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Glamour :) Imádom!
2011. aug. 19. 23:11
 10/10 anonim ***** válasza:
A cosmót szeretem a legjobban, mert abban NAGYON sok az olvasnivaló. Ha még most térsz rá a tinimagazinokról, akkor én előbb a JOY-t javaslom, a cosmóban sok szextipp van, meg karriertanácsadás, ami lehet, hogy Neked még nem olyan fontos. A Glamour ízig-vérig divatmagazin, rengeteg cikkel tervezőkről, modellekről, szóval ha ez annyira nem érdekel Téged, akkor azt sem javaslom. De vedd meg mindegyiket, és döntsd el Te, hogy melyik számodra a legjobb. :)
2011. aug. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!