Jó smink 1 13 éwes lánynak?
korrektor, szemceruza,(alkalomra tus) spirál, természetes hatásu ruzs, arcpir
Előre is köszi :))
sminkelés és pasizás helyett talán írni tanulj már meg,könyörgöm! :)
13l
spirál, esetleg korrektor(bár neked nem hiszem hogy meggyűlne a bajod a pattanásokkal egyelőre) és szájfény bőven sok...
de én azon akadtam ki hogy édesanyád adja a tanácsokat, hogy hogyan sminkelj...üzenem anyukádnak, hogy nem kéne egy 13 éves kislánynak sminkelnie magát. azért is mert attól nem leszel idősebb - ahogy egy előző mondta- és a bőrödet is kikészíted, ha ilyen korán kezdesz sminkelni :(
Való igaz hogy nem való, de azért mondjuk elég vicces lenne hogy "anyu egy fogalmam sincs hány éves idegen üzeni Neked hogy szarul nevelsz" - néha nem értem mit képzelnek magukról az emberek, de ez más tészta.
Ami tuti: a smink nőknek való, a gyerekeknek még korai.
Örülök. De tényleg maradj a korrektornál meg a spirálnál.
Egyébként, ami 13 évesen végképp felesleges az a pasi. Na mindegy. Nem ismerlek, lehet hogy mégis koraérett vagy.
utolsó: jah ez elég szomorú ://
egy csomó 12-13 éves kislány pasizik (tanulás helyett) holott ennyi idősen még otthon lenne a helyük ahelyett hogy este 9-10kor még ott flangálnak az utcán a 16 éves pasijukkal ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!