A púder színét hogyan kell kiválasztani?
Attól függ ha az alapozó tökéletesen megegyezik a bőrör színével ami ritka de annyira azért ne..akkor legegyszerübb megvenni ugyanazon márka ugyanazon számjelzésű púderéz
ha az alapozó sötétebb akkor a púder világosabb legyen hogy kicsit kompenzálja...
Ha az alapozó világos akkor lehet sötétebb de akár egyforma is mivel világosabbnál nem olyan tragikus az eltérés...
Én ugyanolyan púdert szoktam, mint alapozót. Márka nem mindig, de színben szinte ugyanaz. Fontos, hogy inkább világosabb legyen (bár nekem fehér bőröm van nagyon, nem tudom sötét bőrnél hogy van) mert nekem világos alapozóra a picit sötétebb púder nagyon rondán néz ki. Ha világosabb akkor csak szépen finoman felviszem vékony rétegben és kész.
Lehet akinek sötétebb bőre van annak inkább sötétebb legyen a púder, ezt nem tudom.
én nem használnék púdert!!!olvastam,hogy bőrrákot okozhat és allergiát is kiválthat,meg a púdernek a szemcséi jobban eltömítik a pólusaidat is.Szal sztem maradj az alapozónál!!!
de te tudod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!