Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A púder színét hogyan kell...

A púder színét hogyan kell kiválasztani?

Figyelt kérdés
Több hónapig keresgéltem, mire meglett a hozzám illő alapozó. Ehhez képest a púdert hogy keressem? Sötétebb legyen vagy világosabb, netán ugyanolyan? A púdert is próbálgatni kell a kézfejünkön?
2009. ápr. 11. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanolyat szoktam venni mint az alapozó, ugyanaz a márka és árnyalat... az biztos beválik.
2009. ápr. 11. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A púder színe mindig egy árnyalattal legyen világosabb az alapozó színénél.
2009. ápr. 11. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ ha az alapozó tökéletesen megegyezik a bőrör színével ami ritka de annyira azért ne..akkor legegyszerübb megvenni ugyanazon márka ugyanazon számjelzésű púderéz

ha az alapozó sötétebb akkor a púder világosabb legyen hogy kicsit kompenzálja...

Ha az alapozó világos akkor lehet sötétebb de akár egyforma is mivel világosabbnál nem olyan tragikus az eltérés...

2009. ápr. 11. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ugyanolyan púdert szoktam, mint alapozót. Márka nem mindig, de színben szinte ugyanaz. Fontos, hogy inkább világosabb legyen (bár nekem fehér bőröm van nagyon, nem tudom sötét bőrnél hogy van) mert nekem világos alapozóra a picit sötétebb púder nagyon rondán néz ki. Ha világosabb akkor csak szépen finoman felviszem vékony rétegben és kész.

Lehet akinek sötétebb bőre van annak inkább sötétebb legyen a púder, ezt nem tudom.

2009. ápr. 12. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:

én nem használnék púdert!!!olvastam,hogy bőrrákot okozhat és allergiát is kiválthat,meg a púdernek a szemcséi jobban eltömítik a pólusaidat is.Szal sztem maradj az alapozónál!!!

de te tudod!!

2009. ápr. 13. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a sima alapozás a legjobb, de ha nagyon kell a púder, akkor az a legjobb, ha bemész egy parfümériába, ahol sminkcuccok is vannak(pl.Douglas) és ott segítenek kiválasztani a legjobb púdert, mert vannak sminkesek akik az arcodon próbálnak ki többet és ami a legjobb, azt veszed meg.Szerintem ez a legbiztosabb.
2009. ápr. 18. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!