Hogyan kell kiválasztani a megfelelő alapozót?
Mostanában szeretnék magamnak venni egy alapozót, de nem tudom hogyan kell kiválasztani a megfelelő színűt.
Hallottam olyanokról is, hogy sokféle van, pl golyós, por állagú, krémes, ilyenek.
Nektek mi a tapasztalatotok, hogyan szoktátok kiválasztani a megfelelőt, és milyen állagút használtok?
L/15
először is figyelembe kell venni hogy milyen a bőröd. száraz, zsíros vagy esetleg kombinált. aztán hogy milyen színárnyalatú,inkább sárgás vagy rózsaszínes, világos vagy sötétebb, mennyire problémás a bőröd és milyen fedésű alapozót akarsz..
ha megvan a válasz ezekre a kérdésekre akkor neten nézd meg hogy az adott bőrödre milyen alapozók jöhetnek szóba. azért érdemes a neten megnézni mert leszűkíted a kört és célirányosan tudsz majd keresgélni. én így találtam meg a tökéletes alapozómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!