Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet olyan "neves"...

Hol lehet olyan "neves" nyakláncokat kapni?

Figyelt kérdés
Betűvel már láttam (pl.: [link] ) de nekem olyan kéne, amin az egész nevem van... már elég sok helyen láttam (képeken, filmekben, stb) és szeretnék 1 ismerősömnek venni, mert nemsokára itt a szülinapja... előre is köszönööööm
2009. ápr. 11. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is van olyanom és azt külön csinálják, egyénre szabottan, nem tartanak minden névből X példányban az üzletben. :) Bár lehet nagy városokban van pár. Szóval mindenképp be kell menned az ékszerészhez és felvázolni a helyzetet, hogy milyen névvel szeretnéd, mekkora betűméretben és milyen betűtipusban no és persze, hogy arany vagy ezüstben. Bár nem olcsó mulatság. Mondjuk ezüstben egész jó áron meg lehet venni. Ar arany ugye drágább némiképp. De találtam neked egy linket, nézegess szét itt is, hogy milyenek vannak, lehet rendelni is. Sok sikert a választáshoz! :)

[link]

2009. ápr. 11. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
12%
most komolyan a saját neveteket hordjátok a nyakatokban? tiszta béna,az egyik tánctanárom is viselt ilyen nyakláncot,,jaj annyira ego
2009. ápr. 11. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem tetszik, ne hordd! Ennyire egyszerű, nem kell lebénázni. Attól még másnak tetszhet, nem szabad emiatt kicikizni! Egyébként sem a kérdésére válaszoltál...
2009. ápr. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!