Az Essence olcsó?
Figyelt kérdés
sziasztok.
ilyen magyar sminkes haul videókban hallottam hogy púdert,szemceruzát stb mindösze 100ft -ért vettek.
nem vagyk ezeknek az olcso sminkeknek a híve.. de ezek nem néztek ki gázul,és a csajok is csupa jót mondtak róluk a videókban.. ezért gondoltam,egye fene kipróbálok párat.. (most az a pár száz forintom bánja..)
van itt egy közeli dm-ben essence-es részleg is,de ott minden anyiba kerül mint a maybellin vagy a loreal-nál.. és hát valljuk be,nem lehet a kettőt egy lap alá venni..
A videókban a lányok a ROSMANN-ból vették. ott olcsobbak az essence termékek? és még milyen termékek vannak a rosmann-ba ami jó,és egy dm-be nincs? (sose voltam rosmann -ba) előre is köszi,puszi :-)
2011. aug. 4. 22:38
1/8 anonim válasza:
Közel sincs annyi, mint a loreal vagy maybelline, kb harmadannyi... Deee olyan nincs, h mindössze 100 ft-ért veszi, az szinte ingyen van, és ingyen már semmit nem adnak... Egyébként én is használok essence-t és még egy kozmetikus is dicsérte, hogy annak ellenére, hogy olcsó, tök jó minőségű... gondolom, ahogy kezd felkapott lenni, emelik az árát.
2/8 anonim válasza:
Esetleg a leárazott épp megszűnő termékekről, hogy leadhassanak, azért vették ilyen olcsón.
3/8 anonim válasza:
Essence termékeket kétlem, hogy 10 Ft-okért vettek, de a maga nemében tényleg olcsó, és jó minőségű is szerintem. :)
4/8 anonim válasza:
Az Essence olcsó. Nekem a körömlakkok a kedvenceim, rengetegféle ápoló és szín is van, a színes pedig csak 349 Ft. :D
5/8 anonim válasza:
A kifutó termékek 300 Ft-ok szoktak lenni(most is épp nagy leárazás van:)), majd a kevés megmaradt cuccot 99-ért adják, de azok már összetaperolt, sérült darabok többnyire. egyébként a legdrágább cuccok 1000 ft környékén vannak.
6/8 anonim válasza:
azért 100 ft mert vagy leárazott,vagy utolsó darab.amúgy jók,ahhoz képest milyen olcsó,ahhoz képest jó :)
7/8 anonim válasza:
Néha kiraknak kis kosárkákba pár utolsó darabot, azokat szokták 100 Ft-ra leárazni. Én is vettem már így önbarnító kendőt, szájfényt, lakkokat, stb. De ez nem mindig és nem mindenre érvényes, ki kell fogni.
8/8 anonim válasza:
Hát közel nem annyi, mint a maybelline:O És szerintem simán lehet egy kalap alá venni minőség kérdésében:D Én mindig nagy érzékeny voltam a sminkjeim minőségére, ezért korábban csak maybelline meg l'orealos kb 4-5 ezres szempillaspirálom meg drága lakkjaim voltak. Aztán felfigyeltem az essence és basszus 990 a spirál és komolyan mondom, hogy nekem jobb, mint a 4ezres l'orealok. Egyrészt nem kenődik, nem ragad össze, meg nekem csak annyit ígért, hogy erős fekete színe lesz a pilláimnak, ehhez képest dúsít is meg hosszít is:D A szemcerkával is hasonló a helyzet, a l'orealé kb. 2-3 ezer és állandón kenődött, pedig gyakran cseréltem, itt megveszem 500ft ért és fent marad a helyén:D A lakkjai is kibírnak nálam 5 napot mindenféle alapozás nélkül, pedig mosogatok naponta meg takarítok is vele (összehasonlításképpen a l'orealos lakk hasonló körülmények között 2.napon elkezd leperegni...). Szóval én egyszerűen imádom, mindig tűkön ülök, hogy mikor lesz már új trendkiadás:D Az áraik általán 500-1200 között vannak, lakkok olyan 400 ftok. Müllerben is lehet kapni, ott egy kicsit más a kínálat, de ugyan az az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!