Ciki ha virágmintás a táskám?
Figyelt kérdés
Fekete hátizsák amit iskolába hordanék. De vannak rajta hawaii mintás virágok is. A mi osztályunkba (7.o lesz) szinte minden ciki: Rózsaszínszín ,Hannah Montana stb.
Más iskolába nem kérdeznék ilyet de szerintetek ciki?
olyan mint ez csak az írások helyett virágok vannak.
2011. aug. 4. 09:14
1/7 anonim válasza:
Neked tetszik?
Ha igen, akkor tegyél magasról mások véleményére!
2/7 anonim válasza:
Szerintem egy 7-esnek egy teljesen jó :))
Meg ha neked tetszik, ne érdekeljen más mint mondd.
3/7 anonim válasza:
Persze, szerintem az ilyenek nagyon jól néznek ki, most ez nálunk, 20 éveseknél divat nagyon...ha leszólják, mondd csak azt, h bocs ehhez még fel kell nőnötök. :D
4/7 anonim válasza:
Én még ezt most is elhordanám, pedig 11-be megyek :) Ha neked tetszik, akkor meg sz*rd már le, hogy nekik mi a ciki. :D
5/7 anonim válasza:
hát szerintem csúnya,de szard le mások véleményét..
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Az utolsó válaszolónak meg nem pont ilyen csak a típusa meg a fekete szín benne ua.
2011. aug. 4. 14:12
7/7 anonim válasza:
Én is virágmintás táskát szeretnék, vagy valami tarkát. *-* 7. osztályba meg kb lélegezni is ciki, az az a korszak. :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!