Industrial, Monroe vagy Angel bites? A 3 közül melyik pc tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Industrial:
Monroe:
Angel bites:
Előre köszi az értelmes válaszokat!
Olyanokat ne írjatok,hogy ezt nekem kell eldönteni,stb...Én csak a véleményetekre vagyok kíváncsi! :)
2011. aug. 3. 16:07
2/17 anonim válasza:
Industrial
Legalább nincs minden 5. embernek.
3/17 anonim válasza:
Egyre több embernek van industrial és szerintem az angel bites a legegyedibb, de a 3 közül mégis csak az industrialt választanám.
5/17 anonim válasza:
industrial..:D az tetszik a legjobban, ezért is csináltam :D a monroe nem tetszik, igaz,nekem lobret van jobb oldalon, de szerintem az ízlésesebb :D
7/17 anonim válasza:
[link] nekem ez a a best, de ha a 3 közül kell választani, akkor az industrial. :D
8/17 anonim válasza:
Industrial...
A monroe p.icsás, az angel bite meg emos
10/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom rangsorban első az industrial,második az angel bites,harmadik a monroe ... :)
Köszi a válaszokat ;)
írhattok mééééég :D
2011. aug. 4. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!