Miért hiszik már azt a fiúk, hogy a smink nekik is kötelező?
Azért sminkel néhány pasi, amiért néhány nő férfiruhát hord. Mindenki azt csinál a saját testével amit akar. Miért rosszabb a smink mint a piercing mondjuk, vagy a tetoválás? Ha én nőként megtehetem, hogy nyakkendőben, nadrágban, smink nélkül, rövid hajjal jelenek meg valahol, a férfi is megteheti, hogy sminkel. Egy ízléses smink sokad dobhat a megjelenésen (semleges színű rúzs, mondjuk rózsás ajakír, kevés púder, bizonyos szubkultoknak fekete szemceruza, fekete rúzs), és sokat javíthatna a közérzeten, ha nem hurrognák le.
Tudtátok, hogy olyan társadalomban, ahol egyáltalán nem különülnek el a férfi és női szerepek, gyakorlatilag nincs homoszexualitás, és alig van erőszakos bűncselekmény is?
Nem! Melyik ez a társadalom, vagy hol találhato meg? :-D
Hollandiát mondod? Nézz meg mennyi büncselekmény van abba a szabadelvü országban!
Kedves Utolsó!
Minden ember másképp gondolkozik, nekem például az átlagos az unalmas. Lány vagyok és nem ismerek személyesen olyan fiút, aki sminkelné magát, de egyáltalán nem zavar. Egyszer élünk, tegyük azt úgy, ahogyan jónak látjuk. Ezzel senki nem árt senkinek. Vannak akik konzervatívabb nézeteket vallanak, azzal sincsen semmi baj, de fogadják el, és ne próbálják átformálni a többi embert is a saját képükre.
A témához érdemben nem tudok hozzászólni, de ezt szerettem volna leírni.
Utolsó!
Majd kinövöd, azt hogy ez tetszik... :DD
Te fogsz rajtuk a legjobban szörnyülködni, sőt, még azt is megkockáztatom, hogy a hátuk mögött megszólod őket!
Igazándiból teljesen mindegy mit csinál. Vagy lecseng ez a divat is, vagy tényleg nem lesz már unalmas, átlagos kinézető FÉRFI (Aki ugye a legtöbb átlagos, unalmas NŐNEK bejön), csak nőies egyed, aki később, hogy, hogy nem átmegy homokosba...
Véleményem szerint, aki elítél másokat ilyesmiért, az szűklátókörű és ráadásul nem tartja tiszteletben más kulturkörök szokásait.
Magyarországra az évszázadok során sok nép betelepült és hozta magával hagyományait, illene elfogadnunk egymást olyannak, amilyen...
Ami pedig azt illeti mi férfias és mi nőies: a skótszoknya viseletétől még nem voltak kevésbé kemények az ott élő férfiak. Az indián harcosok pedig minden nagy háború előtt sminkelték magukat, elrettentve az ellenséget.
Az ókori világban is számos példa áll fenn arra nézve, hogy a férfiak is sminkelnek (Egyiptom).
Szóval igazán nem értem, miért kell egyeseknek olyan lekicsinylően szólni más embertársáról, ahelyett, hogy kicsit magába nézne és nyitottabb lenne a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!