Hát ez nem írható ki az összes srácra, de vannak szubkultúrák, mint a goth, dark, emo, ahol nekünk srácoknak is kell sminkelni.
Én goth vagyok, és én is sminkelek, elég extravagánsan, de miért is baj ez neked? Ha zavar, hogy néhány fiú, férfi sminkel, akkor fordulj el, vagy nézz át rajta, de ne ezért bélyegezd meg.
De nem hinném, hogy a többség sminkel.
2009. ápr. 7. 19:50
2/16 anonim válasza:
Azért ott még nem tartunk egyáltalán, de miért lenne ez baj neked? Ha nem tetszik akkor ne foglalkozz ilyen pasikkal. Nekem nagyon tetszik ha sminkeli magát egy fiú, miért ne tehetné, mindenki azt csinál magával amit akar, nem? Én sem szólok le senkit ha nem úgy néz ki ahogy nekem tetszik, mások miért érzik hogy mindenkit kritizálniuk kell aki nem a "szabvány" szerint néz ki?
2009. ápr. 7. 19:54
3/16 anonim válasza:
Miért baj? Mert a férfi legyen férfi, akiket ti felsoroltatok (emo-k, goth-ok, dark-osok) nem férfiak, hanem már inkább lányok. Főleg az emo-k.
Gusztustalan!
2009. ápr. 7. 20:04
4/16 anonim válasza:
Attól lány lesz valaki ha sminkeli magát? Érdekes... akkor a lányok meg ne hordjanak nadrágot és ne legyen rövid hajuk mert az nem nőies.
2009. ápr. 7. 20:15
5/16 anonim válasza:
Láttom, aki normálisan gondolgodik, annak teljesen hasztalan a kérdése. Azért áljon már meg a mennet! Miért kell a régi jól bevált szerepeknek felcserélödni. A férfiak ne smikeljék magukat. Én sem teszem, pedig ronda vagyok. (vagy rosszarcu, vagy ahogy tetszik)
2009. ápr. 7. 20:28
6/16 anonim válasza:
Nem épp a sminkre gondoltam Kedves Utolsó... Gondolom Te is az általam felsorolt kategória vagy.
Rosszul tudom, hogy a egyes "goth" "férfiak" szoknyát is húznak?
2009. ápr. 7. 20:30
7/16 anonim válasza:
Igen, ahogy a nők rövid hajat csináltatnak, nadrágot, nyakkendőt viselnek. A goth voltam, és nekem is van szoknyám :P
2009. ápr. 7. 20:32
8/16 anonim válasza:
Amúgy miért az átlagos a normális?
Mindenki legyen kigyúrt kőagyú hülyegyerek? Vagy mi?
2009. ápr. 7. 20:34
9/16 anonim válasza:
hát én bizony metal fan vagyok (goth, dark, black stbstb), de nem preferálom ha egy férfi festi magát...az már túlzás.. az persze megint más, ha az imidzse "megköveteli" a szinpadon, mert mondjuk egy goth banda tagja.. de egy hétköznapi halandó pasi, mi a fa.sznak bohóckodik?! no jó, ha annyira pingálni akarja a pofiját, még koncertre elmegy..de egyébként..pff 24/nő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!