Essenceből miket érdemes megvennem?
Nagyon tetszik ez a márka,és olcsó is.
Alapozó, Ajakbalzsam, Kézkrém,3in1 Korrektor, essence my skin (lila)mattosító arckém,szájfény
ezek milyenek? alapozókból melyik a jó? :) Ti miket használtok,amik beváltak?
Sok sok véleményt kérek :D
köszöönöm!
Szia!
A folyékony alapozójuk nem túl jó (túl sárgás az alapszíne), viszont a hab állagú nagyon szuper. Én az antibakteriálisat használtam, és imádtam :]
Szemhéjpúderből nekem csak egy monom van, pezsgőszínű. Highlighternek szoktam használni. Egyébként nagyon pigmentált, és könnyen építhető.
Holnap szeretnék venni duo szemhéjpúdert, a színt még nem döntöttem el, mert sok tetszik.
Szempillaspirálból én a narancssárga csomagolásút használtam, meg voltam/vagyok vele elégedve. (Egyébként a NYC-nek is szuper spiráljai vannak, érdemes megnézni, hasonló árkategória, mint az Essence)
A körömlakkjait is szeretem, az én kezemen simán bírnak 3-4-5 napot. Sokan dícsérik még a Better than nails gails alap és fedőlakkokat is, tartósabbá teszik a körömlakokkat.
A szájfényeknek nagyon szép színük van, tartósak, pigmentáltak, és szuper az illatuk :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!