Rövid, ritka szempilla. Milyen spirál a tuti? Vagy műszempilla?
Figyelt kérdés
Annyira rövid és semmitmondó a szempillám.Jó lenne, ha lenne a hétköznapokon is.Sminktrükköt ajánlanátok?Bár ezen csak a mű segítene, de az meg egy vagyon.:(2011. júl. 28. 22:21
11/14 anonim válasza:
hogy dúsítja e azt nem tudom,de,hogy nőni fog az is biztos,de kell neki bőven egy hónap
patikában lehet kapni,ha a hajadra akarod kenni akkor vegyél hozzá olíva olajat,3 kiskanál ricinusolaj (bár függ a hajad hosszától is) és egy evőkanál olíva olaj.Ezt felkened é először a tövekre teszem,aztán ahova jut :D
tegyél a fejedre egy sapkát,vagy zacsit,hogy jó melegbe legyen.Ezt 3 órától egészen egy napig rajta lehet hagyni,aztán lemosod kétszer jól samponnal.Szempillára és szemöldökre is jó,de oda csak simán a ricinusolaj kell.
Remélem segítettem :)
13/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen-természetesen segítettél-megy a zöld!
2011. júl. 28. 23:25
14/14 anonim válasza:
nekem is rövid nagyon a szempillám. évek óta a maybelline XXL kétvégű spirálját használom. szép hosszú pillákat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!