Rövid, ritka szempilla. Milyen spirál a tuti? Vagy műszempilla?
Figyelt kérdés
Annyira rövid és semmitmondó a szempillám.Jó lenne, ha lenne a hétköznapokon is.Sminktrükköt ajánlanátok?Bár ezen csak a mű segítene, de az meg egy vagyon.:(2011. júl. 28. 22:21
1/14 anonim válasza:
ha befesteted kozmetikussal, máris sokkal jobb lesz :) és én ajánlanám a Mac studio fiw lash szempillaspirált :) azt hiszem 4500 Ft volt...égig érő szempilláim lesznek tőle, és nagyon durván szétválasztja :))
3/14 hot_kiss válasza:
Nekem az AVONosok jöttek be, 1000-1200 körül vannak.
4/14 anonim válasza:
Build-up mascara vizálló és nagyon szép szempillákat csinál. 4000forintba kerül, nem túl olcsó, de megéri. :)
5/14 anonim válasza:
Vegyél ricinusolajat a gyógyszertárban. Dúsítja a szempillát :)
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Kozmetikus festette már nemegyszer-mindig röhögünk rajta, hogy egy egér hosszabb és pláne dúsabb pillákkal rendelkezik...köszi a tippeket.
Műszempillából nincs hétköznapi sűrűségű és dússágú?
2011. júl. 28. 22:36
7/14 anonim válasza:
tényleg próbáld ki a ricinus olajat!
8/14 A kérdező kommentje:
Most ez komoly?Ricinust szempillára???Aztaaaaaa...hát, ha az enyémet megdúsítja, akkor...és hogy vigyem fel rá?vatta?vagy régi spirálkefe?
Mik vannak!
köszi-kipróbálom.
2011. júl. 28. 22:44
9/14 anonim válasza:
az hajra is jó,amúgy én fültisztítóval szoktam felkenni rá
10/14 A kérdező kommentje:
ok, köszi
A hajat is dúsítja???
Hát én nagyon lemaradtam valahol:))))
2011. júl. 28. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!