Szerintetek 13 évesen lehet szempillaspirált használni?
Figyelt kérdés
Nem fog tőlle pár év múlva kihullani a szempillám ? Esetleg egy kis púdert használhatok ?2011. júl. 27. 18:26
11/16 anonim válasza:
13 wagyok énis és nemrég kezdtem el sminkelni.
Spirál: MInimum Essence-t wegyél mer azok jók(nekem MaxFaktor wan)
én szemceruzát is szoktam használni(Essence) meg egy kis korrektor(New York Colour)
esetleg egy kis szájfény wagy walami
DE egy walamit jegyezz meg:
SOHA NE WEGYÉL SZÁZFORINTOSOKBÓL SMINKET MER ÁLTALÁBA SZAROK ÉS ATTÓL KIHULLHAT A SZEMPILLÁD
12/16 anonim válasza:
jó minőségűt vegyél és semmi bajod ne lesz :) ennyi mér belefér, csak ne legyen egy kiló vakolat rajtad minden nap.
13/16 anonim válasza:
szerintem nyugodtan használhatsz! :)
14/16 anonim válasza:
szia:))
én 15 éves vagyok és már énis használtam szempillaspirált 13 évesen és nem lesz tőle semmi bajod:))
púderrel vigyázz,nehogy valami olyan anyag legyen benne amiktől kiszárad a bőröd vayg pattanásos leszel.mindig jó minőségűt használj:))
15/16 anonim válasza:
Most meg lehet kövezni, de szerintem egy 13 éves csak ne használjon semmiféle sminket. Max szempillaspirált, de púdert? Azt mi a francnak??! A bőröd gyorsabban fog zsírosodni, és igen, hosszútávon a szempillád sűrűségeg is csökkenni fog. Könyörgöm még egy éve sincs, hogy megnézheted a 12 karikás filmeket, hova akarod magad sminkelni? Bocsi a kitörésért, de én ezt annyira nem vágom, hogy miért hiszik azt már a kisgyerekek, hogy sminkelniük kéne magukat.
16/16 plasticbarrow válasza:
szerintem nem muszály drága cuccokat venni... nekem bejött az összes olcsó 100-ft-os cucc is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!