Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mégis hogy a brontba kell...

Mégis hogy a brontba kell használni a szempillaspirált?

Figyelt kérdés
Oké. Elegem van. Valaki légyszives írja már le, hogy a nők hogy-hogy nem kenik magukat összevissza a spirál festékével?! Mert ha nem törlöm le a keféről majdnem az összes festéket, akkor össszeragadok, és kenődik mindenhová. De ami a legfontosabb ÖSSZERAGAD!!!! Egybeáll. 3 v 4 összálló csomón kívül nem látszik más. Mégis mit kell csinálni vele? Most töröljem le mindig több mint a felét a keféről? Ha végighúzom a doboz belsejét, akkor is mindig rengtek marad rajta. Légyszives segítsetek!!!
2011. márc. 14. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz márkát választottál. sajnos vannak ilyen sz.spirálok még a legdrágább márkáknál is előfordul csomocsódo. és közbe meg ráírják, hogy 'nem csomósodik'-.- hát persze...

Én már nagyon rég használtam sz.spirált, úgyhogy nem tudom melyik lenne a jó.:s

2011. márc. 14. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nem jó spirált vettél.nekem kis kisfejű spirálom van és nagyon nagy és szép lesz tőlle a pillám
2011. márc. 14. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nekem ilyen fajta van jelenleg (astor volume diva) és nagyon szép lesz tőle a szempillám. jól írja az előttem szóló, hogy vannak rosszak jó márkák közt is, ezért nagyon meg kell fontolni milyet veszel. de ezt amit linkeltem tudom ajánlani.

2011. márc. 14. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a legszarabbal is olyat tudok csinálni, mintha műszempilla lenne..

Szerintem rossz a technikád..

Eddig a legjobb spirál viszont amivel dolgoztam az Loreal volt. Ilyen 3 oldala van a spirál-toknak. Vagy nem tudom minek hívják.. :P

2011. márc. 14. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Nekem sem mutatta meg senki, az évek alatt rájöttem, hogy melyik technika a legjobb nekem. Van hogy béna a spirál, és összekenem vele magam, de egy benyálazott fülpálcikával csodálatosan le lehet törölni ha véletlen felkenődik a szemhéjadra.
2011. márc. 14. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1. szerezz be egy jól használható szempillaspirált (a kefe formája is fontos! Szerintem legjobbak azok a kefék, amiknek fésűszerű, kis fogaik vannak. Pl.: [link]

2. Tartsd egyenesen a fejedet, és pillants lefelé. Ne nézz teljesen le, csak úgy finoman.

3. A spirál keféjét illeszd a szempillák belső tövéhez, és lassú, óvatos mozdulatokkal, Z-alakot leírva a pilláidon haladj a végek felé.

4. Ha ezzel megvagy, akkor kis ideig még tartsd ugyanabban az irányban a tekintetedet. Ne nyisd ki teljesen a szemedet, és akkor a pillák nem kenik össze a szemhéjadat.

Így szerintem belejössz a szempillaspirál használatába, később már egyszerűbben fog menni! :)

Plusz egy tipp: míg új a szempillaspirál, addig a használat elején érdemes a festéket kicsit lehúzni a tubus oldalán. Azért csak finoman, ne az egészet kend ki! Csak érzéssel! :)

Ja és a kefét ne nyomkodd egymás után többször a tubusba! Így nem szedsz ki több festéket, hanem csak levegőt pumpálsz befelé, ami által sokkal hamarabb kiszárad a spirál!

2011. márc. 15. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!