Mégis hogy a brontba kell használni a szempillaspirált?
Szerintem rossz márkát választottál. sajnos vannak ilyen sz.spirálok még a legdrágább márkáknál is előfordul csomocsódo. és közbe meg ráírják, hogy 'nem csomósodik'-.- hát persze...
Én már nagyon rég használtam sz.spirált, úgyhogy nem tudom melyik lenne a jó.:s
nekem ilyen fajta van jelenleg (astor volume diva) és nagyon szép lesz tőle a szempillám. jól írja az előttem szóló, hogy vannak rosszak jó márkák közt is, ezért nagyon meg kell fontolni milyet veszel. de ezt amit linkeltem tudom ajánlani.
Én a legszarabbal is olyat tudok csinálni, mintha műszempilla lenne..
Szerintem rossz a technikád..
Eddig a legjobb spirál viszont amivel dolgoztam az Loreal volt. Ilyen 3 oldala van a spirál-toknak. Vagy nem tudom minek hívják.. :P
1. szerezz be egy jól használható szempillaspirált (a kefe formája is fontos! Szerintem legjobbak azok a kefék, amiknek fésűszerű, kis fogaik vannak. Pl.: [link]
2. Tartsd egyenesen a fejedet, és pillants lefelé. Ne nézz teljesen le, csak úgy finoman.
3. A spirál keféjét illeszd a szempillák belső tövéhez, és lassú, óvatos mozdulatokkal, Z-alakot leírva a pilláidon haladj a végek felé.
4. Ha ezzel megvagy, akkor kis ideig még tartsd ugyanabban az irányban a tekintetedet. Ne nyisd ki teljesen a szemedet, és akkor a pillák nem kenik össze a szemhéjadat.
Így szerintem belejössz a szempillaspirál használatába, később már egyszerűbben fog menni! :)
Plusz egy tipp: míg új a szempillaspirál, addig a használat elején érdemes a festéket kicsit lehúzni a tubus oldalán. Azért csak finoman, ne az egészet kend ki! Csak érzéssel! :)
Ja és a kefét ne nyomkodd egymás után többször a tubusba! Így nem szedsz ki több festéket, hanem csak levegőt pumpálsz befelé, ami által sokkal hamarabb kiszárad a spirál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!