Hogyan szoktatok sminkelni suliba?
Figyelt kérdés
Sziasztok, arra lennék kíváncsi hogy, hogy szoktatok sminkelni suliba.? Én szemceruzával ki húzom a szemem, felülre fekete tus, szempillaspirál, és szájfény, alapozót meg korrektort nem használok mert elég szép a bőröm és feleslegesnek tartom. :)) 15L. Köszönöm előre is a válaszokat.:)2011. júl. 26. 22:36
21/25 anonim válasza:
Hab állagú alapozó,kevés púderrel fixálom,sötétbarna tussal kihúzom felül a szemem,és szempillaspirállal jóó nagyra kifestem a szempilláim:))
Néha egy kis rúzs/szájfény,és még ritkábban pirosító:)
16/L
22/25 anonim válasza:
alapozó, szempillaspirál, kevés pirosító, szemceruza a vízvonalra, szájfény.
16 L
23/25 anonim válasza:
szempillaspirál, szőlőzsír v. szájfény
17L
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.
2011. aug. 1. 23:11
25/25 anonim válasza:
Ha néha van egy-egy pattanásom akkor korrektort,amúgy púdert mert fénylik az arcom,szempilla spirált és ezüst színű szemceruzát.:D Jah és néha szájfényt,de azt suliba nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!