Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » M. A. C.12db-os EREDETI...

M. A. C.12db-os EREDETI ecsetkészlet mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Nem a vaterás 8000 ft-os hamis MAC érdekel. Körülbelül mennyire rúg az ára? köszi előre is a válaszokat! :)
2011. júl. 24. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:

100 000 forint körül gondolkodj. :D Darabja úgy 8000, és mondjuk egy 20-25 darabos ecsetkészletet tekintve kiszámolhatod...

Egyébként nem feltétlenül hamisítvány a vaterás. (Csak megsúgom, ezek általában "kamionról leesett" darabok)

2011. júl. 24. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
én meg megsúgom, hogy akkor sem eredetiek egyik sem, mert akkor egy 7ezres szemhéjpúdert nem 1500ért akarnák eladni. és a MAC-nél nincs olyan h kamionról leesett, ez egy luxusmárka, mint a Chanel meg hasonlók
2011. júl. 24. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

am a sigma ecseteket ajánlanám, a MAC alapján készültek és nagyon jók, olvass utána beauty blogokban

kb 20ezerbe kerül egy készlet

2011. júl. 24. 18:20
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. júl. 26. 11:48
 5/5 fufufinka ***** válasza:

Én 113.000-körül vettem de nem most ..

Ha a MAC-nél veszitek az üzletben egy csomó mindent kaptok hozzá..én pl: sminkfixálót és egy kisebb rúzspalettát kaptam hozzá..szval megéri

2013. júl. 25. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!