Szerintetek ez a MAC árnyalat nekem jó lenne? Többi lenn
Figyelt kérdés
ezt néztem ki, voltam már MAC boltban de nem próbáltam ki egyszer sem, ezen az oldalon meg kedvező az ár is meg minden, szóval nekem általában a púderekből és alapozókból nem a legvilágosabb árnyalat kell hanem annál 1el sötétebb.
PL a max factor cmere puff púderemnek-medium beige a neve
szerintetek ez az árnyalt megfelelő lenne?
köszi előre is
2011. júl. 22. 18:58
2/9 hot_kiss válasza:
Szerinted ezt valaki így látatlanba próba nélkül meg fogja tudni mondani?
3/9 A kérdező kommentje:
valaki megpróbálhatna segíteni...de ha te nem tudsz nem is értem miért szólsz hozzá
2011. júl. 22. 19:37
4/9 hot_kiss válasza:
Csupán érdeklődés céljából.
De ha azt mondod, hogy mindenből a világosabbnál egy árnyalattal sötétebb kell, akkor térképezd fel az összes árnyalatot és ha igazán sok van, akkor megpróbálkozhatsz a 3. legvilágosabbat megrendelni.
Hurrá segítettem. Most akkor szuper vagyok? -_-+
5/9 anonim válasza:
A MAC-boltban segítenek kiválasztani:) egyébként többféle fedésű alapozójuk van, az se mindegy, abból melyiket választod! Kérd meg az eladót (ha jól tudom, sminkesek az eladók ott, úgyhogy értenek hozzá)
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. júl. 23. 07:59
7/9 anonim válasza:
0.45 vagyok, látatlanban tényleg ne vegyél, mert van olyan ami lehelet vékonyan fed, van ami vastagabban, és ezeken belül is rengeteg árnyalat van, meg kell nézni, hogy a te bőrödön melyik mutat a legjobban:)
8/9 anonim válasza:
Látatlanba ne vedd meg...csak fölösleges pénzkidobás. várj az őszi glamour napokig, menj el az allee bev.kp. douglasba, és ott vedd meg, mert ott MAC-re is érvényes a kedvezmény. Máshol nem.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi, átgondoltam, inkább glamour napon megveszem
2011. júl. 23. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!