Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Próbáltátok már a sigma...

Próbáltátok már a sigma ecseteket? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

szeretnék egy jó ecsetkészletet, még nem vagyok profi ezért úgy gondoltam, hogy egy sigma travel kit-et rendelnék. 50 dollárba kerül, amit én nem tartok soknak 8+1 ajándék ecsetért

köszi előre is a válaszokat :)

2011. júl. 21. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Én most már jó egy éve vettem sigma ecseteket. én maximálisan meg vagyok elégedve velük. jó minőségűek, nem hullik és könnyű kitisztítani. Nekem egy ilyen [link] ecsetkészletem van. + ajándék ecset pedig ez [link] és tényleg nagyon jó :) a szem ecsetek közül csak ezt próbáltam amit ajándékba kaptam mert már volt itthon máshonnan szemecsetem. és úgygondolom hogy ha szeretnél ecsetet venni akkor a sigma jó választás.
2011. júl. 21. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, akkor szerintem rendelek is
2011. júl. 21. 17:16
 3/7 A kérdező kommentje:
azt megkérdezhetem, hogy te honnan rendelted? a sigma hivatalos oldaláról?
2011. júl. 21. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, onnan :)
2011. júl. 21. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érik meg. Keress véleményeket a magyar sminkes blogokon róluk.
2011. júl. 21. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:
kerestem, de úgy gondolom h 9 ecsetért kb 11-12 ezer ft nem sok, mivel egy sz.ar drogériás semmilyen ecsetet is eladnak 3ezerért
2011. júl. 22. 08:46
 7/7 A kérdező kommentje:
én az összes sminkes blogon csak jót olvastam róla, de ha te olvastál negatív véleményt, akkor belinkelnéd? kíváncsi vagyok...
2011. júl. 22. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!