Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A művészellátóban kapható...

A művészellátóban kapható ecseteket lehet sminkecseteknek is használni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de láttam, hogy olyan ecseteket is árulnak, amik egy az egyben úgy néznek ki, mint pl. az alapozó- vagy a tusecsetek. Csak nem vagyok biztos benne, hogy nem ártalmas-e a bőrnek.
2010. dec. 27. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
lvileg használhatod sminkecsetnek, mert bajod nem lesz tőle. Vannak olyan videok youtube-on, h festőecsetet vett a csaj sminkecset helyett, és ugyanolyan.
2010. dec. 27. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
én használok is olyat! nem azért mert nincs "normális" ecsetem, egyszerűen kíváncsi voltam, h. olcsóbban is meg lehet-e oldani a dolgot és megint csak a kozmetikai cégek akarnak-e átverni a bazidrága ecsetkéikkel?! amúgy teljesen jók tudnak lenni, csak tényleg nézd meg h nagggggyon puha szőrből legyen!
2010. dec. 27. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat! :)
2010. dec. 27. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
igen...a lényeg a nagyon puha szőr,hogy ne sértse meg a szemhéjad és szépen el tudd dolgozni mondjuk a szemhéjpúdert.
2010. dec. 27. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem elég puha, akkor olivaolajban "tunkold" meg egy kicsit, és megpuhul.
2010. dec. 28. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezek tök jó tanácsok! Nektek is köszönöm!
2010. dec. 28. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Van egy olyan a délinél, hogy ecsetszaküzlet, ott van sminkecset is meg festőecset is. Van amelyik jó sminkecsetnek is, énis szoktam használni, de csak azért, mert smnkecset nem mindig van otthon, festőecset meg igen :D Sokszor a festőecsetek jobb minőségűek. Viszont egy jó minőségű (nem 300ft-os) sminkecset az kifejezetten úgy van vágva, hogy azzal jobb sminkelni, tehát hacsak nem akarsz órákat tölteni azzal, hogy formára byírod, akkor megéri a sminkecsetet venni.
2010. dec. 28. 16:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! :)
2010. dec. 29. 19:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Bennem is felmerült már és ki is próbáltam, de ezek a művészecsetek nem a pigmentek felhordására alkalmasak, rá kellett jönnöm. Nem úgy veszik fel a festéket és nem úgy lehet velük dolgozni. Testfestésre amelyik nagyon-nagyon puha az OK, de szemre semmiféleképpen nem.
2012. jan. 14. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!