Én már nem is használhatok szájfényt? Valahogy összeáll a számon..
Nem tudtam hogy írjam ki a kérdést :)
A problémám: van rengeteg szájfényem, nemrég vettem minden színben (minőségi). Különösebben nem használtam még szájfényt soha, meg semmit... felkentem megnéztem a tükörben vagy csináltam magamról egy fotót aztán letöröltem.
De nemrég a városba mentem vásárolni (egy délelőtt volt, szóval nem annyira hosszú idő.)
És hihetetlenül nagy égés volt, de a szájfény a szám 2 szélénél illetve az alsó ajkamon egy vékony vonalban összefolyt, vagy nem tudom de ott ilyen fehéres volt (amúgy sötét rózsaszín). Lehet, hogy a nyállal keveredve lett ilyen?
Mással is történt már ilyesmi?
Nagyon égő volt itthon szóltak rám, amikor hazaértem, hogy milyen a szám mint aki most sz... Mondom úristen... megnéztem a tükörben zsebkendővel töröltem le.
Mitől lehetett ez? (nincs semmi betegségem tudtommal se herpesz se semmi.)
Itthon ha felkenek szájfényt nem lesz olyan... lehet azért mert a városban nem figyelek rá annyit és nem nyalogatom időnként a számat? Vagy mert itthon nem beszélek és nem tud elcsúszni?
Remélem valaki érti a problémámat :))) előfordult már ilyen mással is?
Mit lehetne tenni ez ellen?
(Ha púderezem előtte az ajkam akkor a púder is úgy összeáll és csík lesz a számon... vicces de a szemben lévő csipához tudnám hasonlítani, olyan fehéres nyál (biztos habzik a szám és veszett vagyok :DDD).
Így leírva durva de egyébként annyira nem, csak nem értem miért van... a hétköznapokban akkor nem is olyan könnyű a szájfény viselés csak én hiszem azt? :)
És ha mondjuk labellot kenek fel egy idő után az is ilyen lesz... lehet mert sokat beszélek? :D időnként át kell nyalogatni a szánkat ilyenkor?
Mert úgy vettem észre, hogy ha benedvesítem a nyelvemmel picit akkor kevésbé lesz olyan.
Szijah!
nekem is ez szokott lennih..:D
ezért mindig van nálam tükör..^^
Már mindenki megszokta hogy nálam mindig van tükör..D: mert idegesít hogy elfolyik a szájfényem..:D de álltba lenyalom..:P amúgy ha figyelsz rá akkor nem történik ez..:D dehát kinek van ideje állandóan a száját nézegetnih..:D szerintem használj átlátszó labellot vagy valamit..:D akkor biztos h nem jársz így;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!