16900 forintos óra már drágának számít, vagy az még az olcsó kategória?
ez még az olcsó kategória :) szerintem 20ig olcsó, 20-150 között közepes, felette drága :)
de ki mennyit szán rá...nekem Dior van, nem volt olcsó, de nagyon szeretem :)
Szerintem egy jó órat már 10-20 ezer Ft-ért lehet kapni. Ami 1-2 ezer forintos az valami förmedvény lehet, 20-25-nél drágábbra meg nincs szükségem.
Amúgy kinek mi a drága? Ha általánosságban beszélünk, akkor 100-200e Ft-os, vagy afölötti árú órák kezdenek drágák lenni.
De számomra egy 50 ezres óra is "drága", mert nekem nem ér annyit.
Egy Casio órám van, olyan 15-20 körül van az ára. Előtte egy Timex volt az Ironman sorozatból (Triatlon), de nem örült neki, mikor kb. ~50 km/h-val végighúztam az aszfalton.
Előző vagyok.
Számomra az óra arra kell, hogy mutassa az időt. Nem vagyok óragyűjtő és nem tűrnék meg magamon státuszszimbólumot (mondjuk egy Breitling órát). 10-20 ezer körül pedig lehet találni olyan órát, ami kielégíti az igényeimet. A plafon 25 körül van.
nekem van ugyanennyiért egy timexem, szerintem talán a középárkategóriába lehetne sorolni
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!