Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nicki Minaj-féle nyaklánc?

Nicki Minaj-féle nyaklánc?

Figyelt kérdés
Nincs tippetek hol tudnék ilyet venni? Budapesten elsősorban.
2011. júl. 19. 16:05
 1/6 A kérdező kommentje:
A linket lehagytam! ITT VAN: [link]
2011. júl. 19. 16:07
 2/6 hot_kiss ***** válasza:
Csináltass vagy valami Barbie-s témában nézz körül.. XD
2011. júl. 19. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem az egész világon sehol nemtudsz venni. elég nehléznek is tűnik,szerintem csak egy kép ereéig rakták fel.

rajta tök poén ahogy van meg minden.. de nemtudom hogy ha más is igy felvenni akkor az nem tünne inkább ijesztőnek és szánalmasan gyerekesnek -e.. meg amugyis minek neked ilyen? találj ki valami sajátot,egyedit. utálom mikor "sztárokat" akarnak utánozni,mikor azok ugyanolyan emberek mint a többi,csak több a pénzük..

2011. júl. 26. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. júl. 28. 10:39
 5/6 A kérdező kommentje:
elöször is, kb ezer éve iet akarok, mikor még nicki minajnak a nevét se ismerte senki. másik, h barbinak hivnak és nem azér akarok iet mer minajnak is van. az télleg szánalmas lenne de kössz az infot..-.-
2011. júl. 30. 17:40
 6/6 A kérdező kommentje:
......................
2012. febr. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!