Hol tudok venni nagyon sok színű szemhéjfestéket, úgy értem olyat amiben mondjuk 48 vagy annak több szín?
Szerintem bàrhol, akàr a Rossmanban is.
én is vettem, de nem otthon, és igazàbol -annak ellenére h nem tul dràgàk- nem éri meg.. Kékeszold a szemem, igy nem àll jol minden szin, és a " palettàm" tele van barnàkkal, élénk zoldekkel, kékekkel...nagyon sokat biztos hogy nem fogsz tudni hasznàlni belole, de tény, ha néhanapjàn extràbb sminket akarsz, akkor sokat segithet :)
Én sehol sem találtam még... csak az interneten pl. teszvesz, vatera. Oda vannak feltéve mindig akár 90 színnél is több van bennük. Persze nem tudom milyen minőség és hogy hogyan fog, én még nem rendeltem én is csak nézegettem.
Én egyszer régen a tescoban vettem egyet (ócska kínait, de egész tűrhető ahhoz képest, komolyan) de az valami különleges akció volt akkor hoztak csak belőle egyébként nem lehet kapni. 1000 forint alatt volt és 40 szín biztos van benne szemre ajakra stb. Persze ez nem profi cucc.
A jobb minőségű sok színű engem is érdekelne, mert eddig még sehol sem láttam max 4 színűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!