Fültágítás 4 fülbevalóval 1 lyukba?
Fa fogpiszkálót NE, még véletlenül se, mert belerohad a füledbe, ahogy felszívja a gennyet.
Nekem először volt benne fülbi. Aztán én tettem bele gépkapcsot is ;Đ utána volt piercing, aztán FÜL piszkáló, vékony tollbetét, vastagabb tollbetét, nyalókás pálcika, vastag tollbetét és most van benne a vastagabb fajtájú szívószál.
Ez a vastagabb szívószál, ami most a fülemben van ez 7 mm-s.
Szerintem egyszerűbb ha csak 1 vagy 2 milinként mész, mert ha kicsi a fájdalomtűrésed, akkor a 2-3 milisnél besz@rsz és így gyorsabban is szokja a füled.
Attól függ mekkorát akarsz. Szerintem nem érdemes venni a kívánt méret elérése előtt bele tágeszt, de a 7-8 mm már kezd jól kinézni és az egy lánynál nem is brutál. (Már ha lányvagy ;D)
16L
köszi szépen!;)
18/L :D:D
amugy azt irták több helyen is hogy a fogpálcikát lakkozzam le és ugy..
Én a lelakkozottat se tenném a fülembe, már csak azért sem, mert a lakk bezavarhat, hiszen a füled érzékenyebb, mint a kezeden a bőr. De hát te tudod.
Amúgy.. nekem saját magamtól lett, nem jelentgettem be. Még az ajak pcmet sem ;DD
hát nekem nem kell senkitől sem engedélyt kérni...
most már egy tolbetét van benne talán 3milis lehet v nagyob..:) ezután majd valami nagyobb aztán szívószál,és rendelek netről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!