Fültágítás 4 fülbevalóval 1 lyukba?
Figyelt kérdés
Így tágulni fog?mennyi ideig hagyjam benne és mennyi idő után fog látszani a változás? ha tágult utána fülpálcit tervezek belerakni! Eredményes lesz?2011. júl. 18. 19:08
11/27 anonim válasza:
[link] bocsi hogy eggyesével de ha együtt akkor összeugrik. :D
12/27 A kérdező kommentje:
köszi!! rendes vagy:) de én annyira még nem értek hozzá,nekem mikor mekkora kellene?
2011. júl. 18. 20:12
13/27 anonim válasza:
meddig szeretnéd tágitani? mekkorát? olyat rendelj ha 10mm akkopr egy 10mm csigát.:)
14/27 A kérdező kommentje:
hát szerintem picivel nagyobbra mint a szívószál,az hány mm-s lehet?:$
2011. júl. 18. 20:18
16/27 A kérdező kommentje:
és hogyan kell betenni? ugy értem ha egyszer a 2 széle nagyobb mint középen?
2011. júl. 18. 20:21
17/27 anonim válasza:
lelehet csavarni, de van amin két gumi van és az egyiket lehuzod, és visszateszed ha bentvan.:) amugy a szilikont azt nehéz betenni, mert azt lecsavarni se lehet meg semmi,.:) én az elsőt ajánlom.:)
18/27 A kérdező kommentje:
köszi! amúgy fiu vagy?:)
neonzöldben gondolkozom:D
2011. júl. 18. 20:25
19/27 anonim válasza:
13/L :DD szilikonban ?:DD azabaj hogy a kicsi szilikonok nem nagyon szépek. :S alig lehet látni a lyukat benne. de egy 10mm már szép.:)
20/27 A kérdező kommentje:
és 13 évesen már van tágeszed? mert gondolom vn..:D nem szilikont..:)
2011. júl. 18. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!