Milyen anyag (ok) kell (enek) szemöldök kifestéshez?
Szerintem ezt otthon nem tudod megcsinálni magadnak. A kozmetikusok közül is nehéz olyat találni, aki normálisan meg tudja csinálni. Meg szerintem olcsóbban jön ki ha elmész egy olyan kozmetikushoz, akiről már hallottál, láttad a munkáit. Na ez volt a tanács rész:)
A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs mi kell még:S de az biztos hogy ami kell, az nem a sarki boltban lesz megtalálható:S Sok sikert:)
Szia
1.vagyok:)
A kozmetikus nem hajfestékkel szokta csinálni:) Múltkor a barátnőmmel mi is hajra valóval szerettük volna megcsinálni neki, de rá volt írva, hogy nem lehet.:S
Szerintem is jobban jársz, ha kozmetikusnál csináltatod. De, ha mégis inkább otthon szeretnéd, akkor a kellékek: szemöldökfesték (fodrászkellékesben kaphatsz, kb 1500 Ft, de ha csak te használod, akkor több évig is elég lehet), hidrogén-peroxid (3%-os), egy kis üvegcse (amiben összekavarod), vazelin (nehogy a bőrödet is befogja a festék) és valami, amivel fel tudod vinni a szemöldöködre a festéket.
A festéket 10-15 percig kell fenthagyni, majd vízzel lemosni.
Tartóssága 2-3 hét, de fokozatosan kopik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!