Nagyon hosszú műkörömmel lehet háztatási munkát végezni?
Figyelt kérdés
Ezt azért szeretném tudni,mert átolvastam az összes műkörömmel kapcsolatos kérdést és nem találtam olyat,ami munkavégzéssel kapcsolatos lenne.Gyönyőrű zselés, mintás,vagy porcelán,vagy ....stb. körmökkel ki hogyan pucol ablakot,mosogat,feltud varrni 1 leszakadt gombot?2009. márc. 31. 13:00
1/4 anonim válasza:
Nehezen, de meg lehet szokni. Én apró dolgokat, pl. fülbevaló bekapcsolása nagyon nehezen tudok vele végezni, de alapvetően a házimunkában nem akadályoz. Vegyél gumikesztyűt.
2/4 anonim válasza:
Teljesen meg lehet szokni, de egy hirtelen mozdulatnál letörhet és szakíthatja a saját körmöt is. Én megjártam párszor, azóta is viselek műkörmöt, de csak rövidet, mert az a fájdalom nem kell mégegyszer, amit akkor átéltem, mikor a fél körmöm leszakadt. A porcelánnal és a zseléssel is így jártam. Inkább rövid, de kihívó színűre festem, és így bátran végzem a házimunkákat.
3/4 anonim válasza:
Simán lehet mindent csináni. Csak sokkal jobban, mert nem kell attól félni, hogy lejön a festék vagy betörik a köröm. Nekem kb. 15 éve van és semmi probléma vele.
Jó, párszor nekem is leszakadt a rendes körömmel együtt, de gyógyulás után ismét felrakattam. Szeretem. Meg kell tanulni vele fogni. Ha először akarod, akkor ne legyen nagyon hosszú, mert meg kell tanulni máshogy használni a kezedet. Gondolok itt olyan mindennapos dolgokra, mint a tampon kicserélése vagy a WC-zés után a Wc papir használat, kézmosás, nadrág begombolás, stb. Ha már megy, lehet hosszabbat rakatni.
4/4 anonim válasza:
Nekem extrahosszú hegyes körmeim vannak,és főzök,mosok,takarítok!Azt azért tudni kell,hogy ha valaki egyből hatalmasat rakat,könnyebben letöri,mert hirtelen nem tud hozzászokni!Nekem elöször nagyon pici volt,és ahogy nőtt a körmöm,folyamatosan hosszabb, így fokozatosan megszoktam...Mindenki el van hűlve,hogy ezekkel mit lehet csinálni, de hidd el,hogy mindent!Megtanulsz máshogy nyúlni a dolgokhoz,máshogy fogod meg őket,és így le se törik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!