Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen ez a tetkó?

Szerintetek milyen ez a tetkó?

Figyelt kérdés

[link]

A hasamra szeretném. Nem túl tucat?

2011. júl. 11. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem anniyra nem tetszik. Olyan gyerekesnek tűnik így, bár lehet bőrön jobban mutat. :) Hány éves vagy?

18L

2011. júl. 11. 23:22
 2/10 A kérdező kommentje:
majd megpróbálom hennával megcsinálni, és lefotózom :D 16 vagyok. amúgy köszi a választ:) még keresek de nem tudom milyen legyen. valami cicásat/mancsosat vagy zenéset akartam és ez megtetszett mert ebben mindkettő benne van
2011. júl. 11. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Piciben aranyos lehet, de nem tudom hogy 10-20 év múlva mennyire fog tetszeni! :)
2011. júl. 11. 23:37
 4/10 Vadmeggy ***** válasza:
100%

Mit keres a repülő kazetta mellett egy lábnyom?

Értem én, hogy cicásat szerettél volna, meg zenéset is, de amig nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél, addig ne csinálj semmilyen tetkót, mert úgy is megbánod 2 hét múlva.

2011. júl. 11. 23:43
 5/10 A kérdező kommentje:
nem tudom:d találtam a neten :) amúgy igen, annyira nem passzol a kettő, szóval inkább külön fogom majd :)
2011. júl. 11. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát tán akkor lenne jó, ha zenész vagy, nekem erről ez ugrott be. A hennás 5letet jónak tartom így láthatod milyen lenne.
2011. júl. 11. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
ha te akarsz tetkót azt magadnak csináltatod vagyis ne mások véleményére alapozd azt hogy milyet csináltass ha itt kérdezgeted akkor nem vagy biztos magadba tehát addig ne is csináltasd meg
2011. júl. 11. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
16 évesen még ne dönts olyanról, ami egy egész életre szól! Szerinted 10 év múlva, amikor végeztél az egyetemen és várod az első gyereked, hogy fog mutatni a feszülő bőrödön? De ne is menjünk el odáig. Szerintem ahogy a kamaszoknak jön-megy, hogy mi a trendi, a divat, úgy ez is el fog múlni, hogy cicásat-mancsosat varrass örökre magadra. Ezt egész életedben hordanod kell, felfogod? Térj már észre!
2011. júl. 12. 08:48
 9/10 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 12. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem mást válassz.mondjuk egy pici kottajelet.
2011. júl. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!