Mihez kezdjek az alapozómmal?
Figyelt kérdés
Maxfactor miracle touchot vettem, és mikor felkentem messziről tényleg szépen mutatott de közelről borzalmas...valaki tapasztalt már ilyet? Lehetne valahogy korrigálni rajta (csak mert nem volt valami olcsó)?2009. márc. 30. 20:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem tegyél rá egy kis világosbarna púdert.Bár én még ilyetnemtapasztaltam de szerintem az jóleszrá
2/4 anonim 

válasza:

Hogy kented fel? Kézzel? Én mindig nedves alapozószivaccsal kenem fel,és szépen el lehet dolgozni
3/4 anonim 

válasza:

Sztem túl sokat tettél rá. elég pár csepp bőven. az eldolgozást meg ne kenéssel, hanem ütögető mozdulatokkal végezd.
amit első írt, azért nem jó, mert ha erre még púdert is raksz, akkor pláne úgy fog kinézni az arcodon, mint a vakolat!
4/4 anonim 

válasza:

Bár én nem maxfactort használok, de először felviszem lapos ecsettel (halkan bevallom, nincs drága alapozóecsetem, egy jó nagy vízfestékhez való ecsetet használok) az alapozót, elég 3-4 borsónyi csepp az egész arcomra, és utána sminkszivaccsal ütögető mutdulatokkal a vonásnyomokat eltüntetem és természetes hatást érek el vele. Utána csak egy leheletnyi púderrel fixálom, de tényleg nem kell sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!