Van olyan ajak piercing ami igy néz ki? ÉS hol lehet venni ilyeneket? (lent)
Amugy még arra lennék kiváncsi hogy ha ugyebár patkó és összecsukod a szád akkor az ott van a két ajkad között ez nem idegesítő? És nem zavar az evésben vagy a beszédben?
(Bocsi hogyha hülyeséget kérdezek :D )
Ne aggódj a patkó piercing semmiben nem zavar, se az evésben, se a beszédben, se másban. :D Nekem már volt. :)
Venni lehet az Apacsban, szalonokban, piercingeseknél, vagy neten:
Am általában egyenes szárú ékszert tesznek be kezdő ékszernek és azt cseréled/cseréli ki a piercinges a gyógyulási idő után. Egyáltalán nem macera egy csere, az egész néhány másodperc. ;)
És szerintem egyáltalán nem kellemetlen egyenes szárúról karikára cserélni. Én elég piercing mániás vagyok, szal gyakran cserélgettem és soha semmilyen téren nem volt kellemetlen ha egyenes szárú után karikát tettem be, vagy fordítva.
Ha esetleg még nem tudod hova menj szuratni és Budapesten laksz, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó piercingest:
Én az összes piercingemet nála csináltattam és soha semmi baj nem volt. :)
Remélem tudtam segíteni, ha még van kérdésed nyugodtan írj. ;)
Így néz ki
Kinek hogy.... nekem is volt patkó, meg karika is, kisebb, nagyobb, de egyiket sem bírtam elviselni. A legnagyobb gond az volt vele hogy állandóan a fogamhoz ütődött, hosszú távon ugye nem jó, mert fog nélkül maradsz. Nekem inni is nehéz volt vele, enni annyira nem. Mindenesetre ha véleményt akarsz akkor én azt mondanám ne ilyet tegyél hanem egy egyszerű tüskét vagy bogyót, az nem veri szét a fogad és nem akadályoz semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!