Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik állna...

Szerintetek melyik állna jobban nagyonagyon vékony karra?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindkét óra gyönyörű... Ill a JL nemis biztos h jó vékony karra mivel az csatos ill nemtudom.. Vélemény? Tapasztalat h nagyon vékony karra melyik lenne jóságosabb?

2011. júl. 9. 12:02
 1/9 anonim válasza:
2. az espirit-es mivel hosszított és nem túl széles.. sokkal jobban állna, mint az első szélesebb..
2011. júl. 9. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem is a 2 jobb lenne
2011. júl. 9. 12:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem az elsőnek a szíja nagyon megfogott meg nagyon szép.. ill aza ritkább jobb márka...
2011. júl. 9. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Karra egyik sem, viszont vékony csuklón a 2. mutatna jól. Ámde az első meg jobban néz ki... szerintem próbáld fel aztán majd látod, hgy milyen.
2011. júl. 9. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem az elsőő jön be annyira csodássanszép :9 és most vékony a karod ha jól áll akk ne érdekeljen :) meg ha teccik neked :) ^^

ajj de széép..:P

2011. júl. 9. 13:00
 6/9 anonim válasza:
2. sokkal nőiesebb :)) de ha tudod , hogy melyik fogott meg akkor minek kérdezed meg??
2011. júl. 9. 13:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert ajándéknak lenne:D Szóval nemteljesn az számít h melyik fogott meg, ill számít azis de inkább az h bnőmnek melyik tetszene ill mivel vékony a karja, ezért nehéz..:)

Ugye én nempróbálhatom fel:)

Az olyan építő válaszok meg hogy vékony a karja nemszűmít mert csuklóra kell... -.-"

Imádom az ilyen okos emberkéket... Ha vékony a karja nyílván csuklója is vékony, de nemtom miért hívják ezt karórának nempedig csuklóórának...

2011. júl. 9. 13:36
 8/9 A kérdező kommentje:

Ám Espritből lehet kivetetni szemeket...

Csak nemtudom hülyén állna e ha nagy lenne és sok szem lenne kivetetve, mivel ugye az számlapos résznél ott a fém az mereven van egybe... Ha valakinek van hasonló tapasztalata erről h az h nézne ki azt ha kérném megosztaná velem?

2011. júl. 9. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de én egyáltalán nem bunkón írtam, hogy nem karra hanem csuklóra. De ha te ezt annak vetted hát sorry....
2011. júl. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!