Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágító csiga vagy tüske a...

Fültágító csiga vagy tüske a hasznosabb?

Figyelt kérdés
ha mondjuk tüskével kitágítom 3 mm-re akkor már egyszerre rekhatok 3 mm-es tágítót? ezek csak tágításra valók vagy benn is lehet hagyni?
2011. júl. 6. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Kényelmi szempontból a csiga jobb és szebb is, a tüske azért nem túl jó mert belóg az arcodhoz, alvásnál meg ki is bökheti a szemed.

Bentlehet hagyni mert ékszer ez is, csak benne van a nevében h fültágító csiga/tüske.

Nekem ugyan sima tágítóm van, de én is akarok venni csigát mert jól néz ki nagyon.

2011. júl. 6. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:

értem én azt hogy kényelmetlen alváskol, de mégis hogyan állna bele a szemembe?:O jó ha beledöfik, akkor igen persze.

de azt elöröl kell berakni hogy a hosszú része hátul legyen.:/ anyakadat döfi ki nem a szemedet.

2011. júl. 6. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

a tüske szerintem alvásnál max kieshet/kicsúszhat...és akkor reggelre szépen össze is megy kicsit...tehát ink a csiga..

mondjuk én még annak idején tüskékkel kezdtem, aztán kicsit nagyobbnál meg csiga...aztán meg sima tágító..:D

aztán 4 évre rá meg kivettem és imádkoztam, hogy menjen össze..és most kb 2-3mm...

tehát gondold meg azt is, hogy később ez is benne van, ha kiakarod venni...és mondjuk nagyon nagyra tágítottad lehet nem fog összemenni, max ha összevarratod!

20/L

2011. júl. 7. 10:23
 4/5 anonim válasza:
nekem tüske van bent hivatalon nevén kúp és egyáltalán nem haszontalan....este nem jön ki és nem is szúrja át a nyakad, a szemet meg lehetetlen vele ki bökni mivel ez hátul van xdd .szoval én a kúpot ajánlanám . nekem bejött
2013. okt. 5. 12:27
 5/5 anonim válasza:
Nekem is tüske ( kup ) van benne. Igazság szerint én csak azért vettem mert nem volt nagyobb csiga .. De én valahogy kényelmesebbnek érzem a csigát meg a csiga nem olyan feltünö ezt bárki meglátja levágja hogy fültágito a tanárok is sokkot kaptam.. xddd de amugy szerintem tüskét használj csak ne nyomd be egy nap alat mert be fog gyuladni és ugy jársz ahogy én nekem genyezet vérzet és nagyon fájt/fáj a tüskét ugy tologasd 2 -3 naponta sok szerencsét.:*
2014. jan. 14. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!