Szerinted melyik a hasznosabb?
Figyelt kérdés
Szóval. Júniusba elkezdtem futni itt a helyi sportpályán a barátnőmmel. 2 hét után azonban abbamaradt a kitartásunk és az utolsó nagy "edzésünk" az volt hogy lebicikliztünk 75 km-t. Ilyenkor fogytam 3 kg-ot.
Most 1 hete naponta egyszer (max 2x) eszek és ezalatt az egy hét leadtam leadtam 2 kg-ot. Viszont ezzel az a baj, hogy gyakran "bűnbe esek" és eszek néha-néha nap közben egy kis csokit/sütit. Félek hogy amit leadnék, az ezekkel az édességekkel visszajön. Nem akarok sokat fogyni, még min. 2 kg-ot, mivel a fenekemre és a combomra megy a "felesleg".
Szerintetek melyiket folytassam?
161cm és jelenleg 52kg vagyok.
2011. júl. 22. 10:39
1/2 anonim válasza:
Mindenképp a bicikli, mivel úgy mozogsz is, nem csak koplalsz, és nem szenvedsz annyit!
2/2 anonim válasza:
A sportot. Hisz azzal fogytál, a koplalással meg minden duplán jön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!