Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nem márkás arckrémek is...

A nem márkás arckrémek is vannak olyan jók, mint a márkásak?

Figyelt kérdés
Pl. van a nivea Q10 kb. 3000 ft-ért, de láttam már müllerben saját terméküket, szintén Q10 a neve 1000 ft-ért. Van különbség ezek között? Mert ha nincs, és csak a név miatt drágább a márkás,akkor jó nekem az olcsó is.
2011. júl. 5. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megveheted a saját termékes olcsóbbat is. Arra figyelj, hogy kínai 100Ft-os vacakokat NE vegyél, az többet árt mint segít. Drogériában saját termékes tökéletes lesz:)
2011. júl. 5. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vegyész, de az összetevőlista alapján tudom összehasonlítani meg ellenőrizni, hogy a két krém ,ennyire hasonló. Én egy másik drogéria Q10-es készítményét használom, elégedett is vagyok vele. Az összetétel, ahogy néztem, szinte teljesen megegyezett, csupán az arányokban lehetett eltérés (hogy miből mennyi van a krémben, azt nem tüntetik fel külön, csupán az összetevők sorrendje utalhat rá).

Tehát nem 100 százalékban ugyanaz a kettő, de én nem vagyok hajlandó dupla árat fizetni a kicsit jobbért. Ha sokkal jobb volna, akkor esetleg.

2011. júl. 5. 23:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsokat:)
2011. júl. 5. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Régen megvettem minden drága szart, azt hittem, hogy jobb is. Aztán láttam egy müsort, ahol egy magyar kozmetikai céget mutattak be, azóta csak az ő krémeiket használom...az igazgatója elmondta, h még világcégeknek is szállitanak, szóval rájöttem, hogy a 800 Ftos soliteint is kb van olyan jó, mint a loreal (akik mellesleg állatokon kisérleteznek...)
2011. júl. 6. 00:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi neked is. Akkor meg is veszem, amit a müllerben láttam.
2011. júl. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!