Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet kapni BUDAPESTEN...

Hol lehet kapni BUDAPESTEN ilyen sminkkészletet kapni olcsón? (bővebben lent. +link )

Figyelt kérdés

[link]

ilyen sokszínű smink készletet szeretnék vásárolni,Bp.-n lehetőleg olcsón.

melyik üzletekben lehet?

internetről nem rendelek...(:

kösziiiiii előre!!!!

2011. júl. 5. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amúgy OFF, sminkelni enged, de hogy találkozz valakivel, azt nem? wtf?
2011. júl. 5. 17:02
 12/20 A kérdező kommentje:

13 leszek. jó hogy nem engednek sehova.max. olyan helyre ahol tudják h ismerünk mindenkit stb., nővérem(14lesz) szeretne ilyet,gondoltam vásárolok neki szülinapjára(1hét) egy ilyet.(:

de elég borsos ára van...:/nem nagy gond,hatodika körül úgy is zsebpénz(:

2011. júl. 5. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Asia centerben láttam hasonlót :D Azt hiszem 2000 alatt volt, persze nem minőségi smink, de legalább olcsó és jó sok színe van :D
2011. júl. 5. 20:29
 14/20 A kérdező kommentje:
köszi(: ha jólemléxek bnőim is ott vették,és szerintük elég jók. melyík szárnyban van?^^
2011. júl. 5. 21:18
 15/20 anonim ***** válasza:
nekem is van hasonló,kínais. 1500 volt, és annyira nem is fakó a szine.megéri szerintem
2011. júl. 6. 02:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Tyűű, már nem tudom, melyik szárnyban... azt jegyeztem csak meg, hogy az egyik szárny tele van sminkcuccal :D Biztosan találsz, ha bolyongani kezdesz :)
2011. júl. 6. 16:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek,ha arra járunk,biztosan beugrok...(:
2011. júl. 6. 21:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Amit kinéztél az Coastal Scents paletta, amit Magyarországon csak neten tudsz beszerezni újonnan, mivel ezek nagyon jó minőségű termékek az ára is szép ( 6-7 ezer forint + postaköltség, azaz 8000 körül mozog) Gondolom ennyit azért nem szánsz rá, főleg mert 13 évesnek - ne haragudj hogy ezt mondom, nem megbántani akarlak - ez túl profi szett. Majd 2-3 év múlva esetleg, de ehhez normális ecsetkészlet is kell.

Eurós boltokban, kínaiban, vagy egyéb kis sminkes boltokban lehet kapni olcsón palettákat. A világot nyilván nem váltják meg pigmentáltság terén, de sokszor lehet kellemesen csalódni, szóval hajrá. Szerintem vigyél magaddal valami nedves törlőkendőt és próbáld ki a színeket mielőtt bármibe belenyúlnál ( én akkor is megnézem ha nincs teszter úgyis mindenki beletúr:D ) hajrá *.*

2011. júl. 7. 16:52
 19/20 A kérdező kommentje:
nővéremnek venném szülinapjára. az övét pár hete tönkretettem...:/ elég hosszú hogy hogyan,a lényeg hogy baleset volt,le ejtettem a felmosóvödörbe esett és elolvadt(vagymi)...:/ gondoltam,ez egy alap dolog hogy visszavásárlom neki,és még kap 1 plusz kis ajándékot. az ővé 88 színű volt. ahogy elnézem valami ilyesmi. sárkány centerben ma nézegéltem,de nem találtam...:/
2011. júl. 7. 17:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Az Ázsiában a bal oldali szárnyban lehet kapni.
2011. júl. 31. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!