Hol lehet kapni BUDAPESTEN ilyen sminkkészletet kapni olcsón? (bővebben lent. +link )
ilyen sokszínű smink készletet szeretnék vásárolni,Bp.-n lehetőleg olcsón.
melyik üzletekben lehet?
internetről nem rendelek...(:
kösziiiiii előre!!!!
13 leszek. jó hogy nem engednek sehova.max. olyan helyre ahol tudják h ismerünk mindenkit stb., nővérem(14lesz) szeretne ilyet,gondoltam vásárolok neki szülinapjára(1hét) egy ilyet.(:
de elég borsos ára van...:/nem nagy gond,hatodika körül úgy is zsebpénz(:
Amit kinéztél az Coastal Scents paletta, amit Magyarországon csak neten tudsz beszerezni újonnan, mivel ezek nagyon jó minőségű termékek az ára is szép ( 6-7 ezer forint + postaköltség, azaz 8000 körül mozog) Gondolom ennyit azért nem szánsz rá, főleg mert 13 évesnek - ne haragudj hogy ezt mondom, nem megbántani akarlak - ez túl profi szett. Majd 2-3 év múlva esetleg, de ehhez normális ecsetkészlet is kell.
Eurós boltokban, kínaiban, vagy egyéb kis sminkes boltokban lehet kapni olcsón palettákat. A világot nyilván nem váltják meg pigmentáltság terén, de sokszor lehet kellemesen csalódni, szóval hajrá. Szerintem vigyél magaddal valami nedves törlőkendőt és próbáld ki a színeket mielőtt bármibe belenyúlnál ( én akkor is megnézem ha nincs teszter úgyis mindenki beletúr:D ) hajrá *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!