Kékeszöld színű a szemem. Milyen színű smink állna jól?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 12:38
1/7 anonim válasza:
barackvirág, vagy a rózsaszín világosabb árnyalatai, bár bulizós sminknél mindenkinek jól áll a füstös (grafitszürke) szem
2/7 anonim válasza:
Hajad színétől is függ. Ha barna a hajad, akkor szerintem krémes és barnás árnyalatokkal is próbálkozhatsz.
3/7 anonim válasza:
orgonalila :) nekem nagyon kiemeli :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) igen barna a hajam! És a zöld szemhez megy a zöld színű szemhéjfesték? :)
2011. júl. 5. 14:55
5/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen zöldes a szemem, de talán van benne kék is. A hajam fekete.
Szerintem a zöld szemhéjfesték az nem áll jól. Viszont a lila és a sötétkék az nagyon jól áll nekem.
6/7 anonim válasza:
zöldet semmiképp ne! A 80-as években volt divat az, hogy ugyanolyan színű szemfestéket használtak, mint a szemük színe... na megnézhetet az eredményt :( mindenki úgy nézett ki, mintha benyomtak volna nekik
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :) A Lila tényleg jó! :)
2011. júl. 13. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!