Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fehér bőrű vagyok, kicsit...

Fehér bőrű vagyok, kicsit sárgás beütéssel, és kékeszöld szemű világosbarna hajú. Milyen smink illik hozzám? Vagy valaki betudna sorolni egy színtipusba (tavasz vagy nyár nemtudom eldönteni)

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod eldönteni melyikbe tartozol azt jelenti mindkettőbe egy kicsit, így szerintem nyugodtan használhatod vegyesen a 2 csoport színeit, persze a jóízlés határain belül. Mondjuk ha választani akarsz a sárgás bőrszíned miatt mindenképpen a tavaszra voksolnék.
2008. dec. 30. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:

szemhéjfestékből jól passzol a szürke, élénk rózsaszín, halvány fűzöld, antracit, esetleg a bíbor, padlizsánlila is jól állhat

szájfényből mindenképpen pasztellszíneket válogass, ne legyen élén vörözs, lila, bordó... mindenképpen barack, barackosrózsaszín, korall

használj rózsás árnyalatú pirosítot

2009. jan. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!