Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megbízható a teszvesz-ről...

Megbízható a teszvesz-ről póthajat rendelni?

Figyelt kérdés

23 ezer Ft-be kerülne,ezért félek egy kicsit!

Akik rendeltek már kb ilyen összeg körül valamit,örülnék neki ha megosztaná velem, hogy hogyan sikerült! Előre is köszi

2009. márc. 28. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az segítség vagyok:) Hááát azt nemtudom,hogy lehet-e ott kapni,de én azt annyira nem ajánlom,mert műanyag vagy max a legjobb is kevert,és nem annyira adja vissza a természetességet.De úgy az 50centi az 8-15ezerig van.
2009. márc. 31. 10:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia! nem tudnál nekem olyan oldalakat leírni?:)

amúgy nagyon köszönöm az eddigi válaszaidat! =)

2009. márc. 31. 13:24
 13/14 anonim válasza:
Tudom, hogy ez nagyon régi kérdés volt, de voltál azóta abban a hair club nevű boltban? Én is csattos póthajat szeretnék. Találtál valahol valami jó boltot vagy a neten valamit?
2010. aug. 10. 22:47
 14/14 anonim válasza:

Szintetikus póthajat nagyon nem ajánlom először én is azzal próbálkoztam de nagyon hamar tönkremegy olyan lesz mint a barbik haja aztán meg mint valami rasztaaa...:S

Ami meg jobb mindőségű az meg majdnem annyiba kerül mint a valódi:D

2010. okt. 29. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!