Anyukák! Akiknek van tetoválásotok, megmutatjátok?
Tényleg nem akarok bunkó lenni az elsővel, de csodálom, hogy a tetkóddal nyertél, van ennél szebben kidolgozott, jobb összhangban lévő minta. A lényeg, hogy neked tetszik persze, és bocsánat érte, de valahol bosszant, hogy a hasonló kaliberű vagy még gyengébb tetkókat halálra dicsérik sokan, a jobbat, szebbet meg lenézik, mert túl élethű, meg egyéb kifogás.
Én még nem vagyok anyuka, de nekem is van tetkóm, 4db, nem szeretném feltenni őket, ha nem baj. Egy nap tele leszek, ennyit tudok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Itt a ihlető kérdés...
Utolsónak csak annyit üzennék,hogy Az Első Kedves Válaszolómban,volt annyi,hogy a kérdésre válaszoljon.Ugyanis az volt a kérdés,hogy megmutatjátok e???Te idejöttél,lefikáztad,de nem látunk semmit,ha ilyen nagyra vagy a sajátoddal,akkor hadd lássuk!!!!!!
Nem tudom miért ide emelete ki,ebbe a kategóriába,eredetileg a gyermekvállalás témakörben tettem fel:((((
Hogy tudom oda visszarakatni????
Kedves kérdező!
Az egyik válaszoló,akit előbb "szidtál" nem fikázta le díjnyertes tetoválást,csak véleményezte. Nekem is nagyon tetszik,sőt gyönyörű, de díjat talán én sem adnék érte. Nem kell mindenen bemérgelni magad, hogy nem válaszol a kérdésedre.:) /És bocsi,hogy én se válaszolok,de basszus ez már azért vicces volt..../
22.06-nak
szépek!!! :)
Szereted őket???
Lesz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!