Ha van tetoválásotok, milyen és mit ábrázol? (:
jajj most veszem észre bocsi hogy ide írtam mert nemhiszem hogy ide tartozna ebbe a témakörbe.:$$$
kérlek ne akadjatok ki rajta.
igenigen.^^
szerintem is nagyon szép tud lenni.(:
nekem inkább a szöveges téma jön be.(:
és általában a betűtípust annál nagyon jól el is lehet találni.(:
Nekem egyelőre még csak a szemhéjam tetovált, de mindenképp szeretnék még tetoválást...
Gondolkozom a török félholdon és csillagon csuklóra, mivel imádom a török kultúrát, a nyelvet meg az embereket is, csak mivel sajnos (még) nem beszélem a nyelvet, nem tudom, mennyire lenne fura...
Amit viszont mindenképp meg fogok csináltatni: egy szó vagy egy kisebb idézet a (leendő) férjem kézírásával - és ha külföldi*, akkor az ő anyanyelvén. (:
* akaratomon kívül mindig sikerül külföldiekbe belebotlanom ^^'
22L
hmmhmm úgylátom mindenki ilyen hozzá közel álló dolgot szeretne.(:
nemcsodálom énis így vagyok vele.(:
valami szó esetleg a csuklómra.^^
vagy borda környékre (de az elvileg fáj elég rendesen.)
na majd még kiderül.(:
nekem római számokkal van a csuklómra tetoválva a dátum, mikor a barátommal-bocs, már vőlegényemmel összejöttünk, alatta pedig egy rovásírásos betű (nevének kezdőbetűje)
a tarkómon pedig ez a minta:
persze a lánc nélkül, kb 5cm
van a derekamon egy nagyobb színes madár (fecske)
mindkét csuklómon felirat, ami összetartozik. jobb kezemen az, h 'Staying', bal kézen pedig 'Strong'.
szegcsontom alatt van 3 fekete kismadár (galamb). a galamb a béke szimbóluma, azért 3 mert hárman vagyunk testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!