Tetszenek ezek a körömlakkok? (Essence)
2011. júl. 2. 15:19
3/9 anonim válasza:
Rossmanban de nem ajánlom mert nem túl jó minőségű
4/9 anonim válasza:
Ha lehet Magyarországon kapni, akkor a Rossmanban. Ha meg nem, külföldi oldalról rendelni...:/ am nagyon szépek.:)
5/9 anonim válasza:
Az első és a második igen,de a harmadik nem.
6/9 anonim válasza:
Rossmanban kersd, de az első kettő nem így fog kinézni, ha a körmödre kened...a fekete repedezős, pedig sokszor ki van fogyva.
7/9 anonim válasza:
Müllerben is van iletve az olyan DM-ekben ahol van Essence állvány. Amúgy a repedezős nagyon jó, nekem is van :)
8/9 anonim válasza:
igen rossmanban vettem én is, egy zöldes-kék lakkot. nagyon szépnek néz ki, de már az első nap amikor felkentem ragacsos volt amikor megszáradt, és elkezdett kopni. nem ajánlom őket:( nekem a miss portys lakkok nagyon bejöttek, bár ott nem láttam ilyen szívárványszínűeket. becsapós az essence-ben hogy kb 300 ft egy lakk szép színű de nagyon rossz
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek ezek a lakkok és a repedezős is tök jó nekem is van egy csak fehér de a fekete is nagyon jó.
Rossmanban lehet kapni ott van essence körömlakk de az nem biztos hogy fogsz kapni ilyen szinekben.
Én szeretem az essence lakkokat mert elég tartósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!