Lejárt szempillasprirál a boltban! Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Ma nézegettem a szempillaspirálokat és láttam kettőn (2008 nov,2009 febr), amik már lejártak és még kint voltak a polcon. Ez etikus? (drogeria markt, amúgy....)2009. márc. 27. 19:42
1/4 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz ellene mit tenni... max szólsz az eladónak... nem hinném h érdekelni fogja... de ha nagyon böki a csőröd akk fogyasztóvédőket vagy vmilyen szervezetnek szólj. Bár nem látom h olyan nagy probléma lenne, azért azdurvább mikor kajával van így... :)
2/4 anonim válasza:
Ha az eladót nem nagyon érdekli, és legközelebb is kint vannak, írhatsz a Vásárlók Könyvébe (= panaszkönyv).
A4-es méretű, jól látható helyen ki kell legyen függesztve, még a tollat is nekik kell biztosítaniuk.
Csak így tovább! Szerintem dicséretes, hogy foglalkozol ilyen dolgokkal. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem kötöszködésképp néztem meg, hanem nálam alap, mert azért mégiscsak kíváncsi vagyok, hogy mikor jár le... és ezen eléggé ledöbbentem, hiszen ezt az üzletláncot eddig jónak ismertem és amúgy se vagyok az a 'ideazonnalavásárlókkönyvét' típus. Dehát azért ez mégis elgondolkodtató...sajnos.
2009. márc. 27. 21:45
4/4 anonim válasza:
Hát valóban súlyosabb élelmiszernél, de ez kicsi problémának tűnik, de, ha a fogyasztővédők vagy valami ilyesmi egy szúrópróbaszerű ellenőrzésen elkapná őket nem járnának jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!