Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen módon lehet extrém...

Milyen módon lehet extrém színű a szemöldököm?

Figyelt kérdés

nemtudom elképzelni sokan (igen,sokan) hogy oldják meg, vagy mivel.

a szemöldököm egyébként is tök halvány, és nem is dús, nem szeretném eltüntetni, se leborotválni, se sehogy máshogy, sztem az már túl mű, csak valamilyen módon szinezném.

jah, és rózsaszínre. nem néz ki idétlenűl, mert ilyen színű a hajam is:)

megpróbáltam, hogy vettem egy S-he rózsaszín szemcerkát. hát a szememen borzalmas (olyan mintha be lenne gyulladva) de most végighúztam 2x-3x vele a szemöldököm, és azt hiszem teljesen jól mutat, és nagyon nehezen kenődik el. ez így jó? vagy máshogy szokta?

2011. jún. 28. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Kozmetikus tudja festeni.

De lehet hogy fodrász is kenhet rá egy keveset,amikor a hajadat csinálja.

2011. jún. 28. 14:28
 2/8 A kérdező kommentje:

az a gát, h kb 3 éve nem voltam fodrásznál, én szoktam csinálni a hajam, kozmetikushoz se nagyon járok. de azért köszi:)

más ötlet?

2011. jún. 28. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia :-)

Én általában szemfestékkel szoktam kiszínezni, főleg, ha extra sminket készítek. Ki is keverheted a színeket, így gyakorlatilag bármilyen színt létrehozhatsz.

2011. jún. 28. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:
szia:D köszi, de pontosan milyen szemfestékre gondolsz?:)
2011. jún. 28. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig mindenképpen le kéne borotválnod, ha extrém hatást szeretnél elérni. :/ Szőkítőporral kend be a szemöldököd, aztán be tudod festeni szemcerkával vagy színezővel. (Én így csinálnám.)
2011. jún. 28. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
áh azt nem akarom, tuti megbánnám, és amúgy azért nem mindennap akarnám megrajzolni rózsaszínre. ígyis világos a szemöldököm szőkítésre nincs szükség. még vmi ötlet?:)
2011. jún. 28. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

van rózsaszín,,sőt minap egy lila szemceruzát vettem.No name,de nagyon tartós,a sminklemosó alig hozta le...

Első voltam:)

2011. jún. 28. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen szemfesték jó. Azért ajánlom ezt, mert ha mégsem tetszik a színe, letörölheted és kipróbálhatsz mást. A leborotválást nem ajánlom, mert soha! nem nő vissza úgy, ahogy eddig volt!
2011. jún. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!