Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinkek hány nap alatt gyógyult...

Kinkek hány nap alatt gyógyult be a köldök pc?

Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni de em tudom mennyi ideig tart..
2011. jún. 27. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:

A kökldök piercing a legnehezebben gyógyuló piercing. 1-2 hetet szoktunk mondani gyógyulási ídőnek, de nagyon sürün jönnek vissza hozzánk a vendégeink, hogy 1 hónap után is be van gyulladva. Az oka az hogy izzad az ember és ruha alatt befüled a bőr. igy gyulladást okoz. Én ezért nem ajánlom nyáron megcsináltatni a piercinget (igaziból egyiket se)

Szóval 1-2 héttől 1-2 hónapig is tarthat amig teljesen begyógyul (ugy hogy nincs begyulladva

Egy piercinges

2011. jún. 27. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt a köldökömbe, de ki kellett vennem mert nem gyógyult be. Igazából nem volt begyulladva és nem is volt piros, csak egyszerűen 2-3 hónap múlva is ha kivettem a pc-t a lyuk nem volt begyógyulva és kilógott belőle egy kis húsdarabka, pedig nem is fájt. Nem tudsom hogy miért nem gyógyult be.
2011. jún. 27. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget akkor talán agusztusban :)
2011. jún. 27. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 1 év volt :O
2011. jún. 27. 17:42
 5/8 A kérdező kommentje:
1év?? :O
2011. jún. 27. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:

1 év a helytelen kezelés miatt lehet, vagy félreszurták:O

(első válaszoló)

2011. jún. 27. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:

a kilógó húsdarab az jelenti, h "vadhúsos" lett. ha jól tudom, ez akkor fordul elő, ha a bőr nem fogadja be az idegen anyagot, és ki akarja lökni magából.

az én köldök piercingem 3 hónap volt kb.

2011. jún. 27. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
5 hónapig tartott:s allergiás volt a bőröm az orvosi acélra.. ezüsttel 3 nap alatt rendbe jött :) 15/L
2011. jún. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!