Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az alábbi lányok közül nektek...

Az alábbi lányok közül nektek ki teszik és kinek a sminkje nyeri el a tetszéseteket?

Figyelt kérdés

Én mind a 3 blogger csajt imádom, szerintem nagyon ügyesek, de pl arra lennék kíváncsi nektek ki tetszik?És jól sminkelnek?

Mert, nekem valahogy soha nem lesz ilyen szép a végeredmény :(

[link]

[link]

púderfelhő

[link]

[link]

livinpretty

[link]

[link]

tündérkert

16/l

előre is köszönöm, esetleg még linkelhetnétek más blogokat amiket szerettek, mert itt a nyár és szeretem őket olvasni, nem kell feltétlen csak sminkről szólnia

2011. jún. 23. 20:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem csúnyák :D mert a csúnyaság nem iitt kezdődik de oké megértelek, de amit linkeltél első képet annak milyen már a szemöldöke ??? az természetes lenne vagy a hatalmas szájkontúr? szerintem a második lánynál mind a két smink nagyon természetes és szép de mint mondtam van egy kis gond a szemöldökkel
2011. jún. 23. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
a smink közül a 2. lánynak a legszébb :)
2011. jún. 23. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:

De röhögtem az egyik válaszon:) A szép smink természetes, de a 3 belinkelt képéből 2-n annyi smink van, amit én egy hét alatt kenek magamra, pedig nem szoktam spórolni ez ügyben.

Nekem a púderfelhős csaj a kedvencem, livinpretty nem nyerte el a tetszésem, a 3. csajt meg nem ismerem.

2011. jún. 23. 21:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem ő tetszik, csak sajnos sosem mosolyog.

[link]

Meg ő is

[link]

2011. jún. 23. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát talán még a harmadik csaj szép.

Az első nekem nagyon erőltetett, a második csúnya, de ő jól sminkel. :D

De hogy szépeséggel foglalkoznak, és nem találják el a hajszínt? :D Sztem egyiknek sem előnyös. :S

2011. jún. 23. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
20:30 -as, az általad belinkelt képeken több a Photoshop, mint a smink, ne hasonlítsuk már össze a kérdező által belinkelt képekkel.
2011. jún. 23. 22:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a szőkén kívül mindkettőnek jó haja mert a szemöldökük is sötét szóval lehet hogy természetesen sötétek :D
2011. jún. 23. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!