Ez a műszempilla ragasztó állja a vizet/strandot?
Nekem ilyen van,gondolom strandoláshoz/nyárra kéne vennem vízálló ragasztót? Mert ez kétlem,hogy bírja!?
Kérek szépen ötleteket,melyik fajta vált be!?
Gyanítom egyik se bírja a strapát, víz (ha strand, akkor még klóros is), napfény...
Még talán egy 3d-s épített műszempilla.
Nekem 3d szempillám van. És hogy miért? hogy ne kelljen festenem. Reggel felkelek és már mehetek is melózni, nem kell a sminkeléssel időt töltenem.
Azt meg elárulom hogy a strandon a kislányok, lányok, nők 75% vízálló szempillaspirált hord.
Akkor a kérdező festés helyett miért ne rakhatna fel ilyet, ami nem egy napig marad a szemén?!
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy strandoláshoz vagy bármihez mit választ.
jo...akkor felteszem másképp a kérdést:D...minek smink egyáltalán strandra?????:D:D:D a melegbe elkenődik, lefolyik és még hisztizhetsz és vigyázhatsz arra, hogy a szempillád a helyén maradjon...:D:D:D számomra érthetetlen pedig mindig sminkelek én is...csak hát nem strandon...igaz...talán én vagyok a szerencsés, hogy strandolhatok smink nélkül ;)
22L
Na akkor figyelj Te Szépség,mert elárulok Neked egy titkot! EGY DEKA SMINKET NEM HASZNÁLOK MÁR ÉVEK ÓTA! SEMMIT! Most egy pár hónapja van fent 1-2 tincs pilla,kellett egy kis változás és Nekem ennyi bőven elég!:)
Továbbra sem kell sminkeléssel foglalkoznom,nem is akarok!
A kérdés ugyan az,csak most ezen az oldalon a lenti ragikról olvastam sok jót:
Idén mindenképp szeretnék valami vízállót beszerezni.Köszi előre is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!